Huawei Band 6 Pink 55026638 har lämnat utbudet av finländska importörer

Den finns inte längre att beställas. Se gärna motsvarande produkter nedan.

Huawei Band 6 Pink 55026638

Huawei Band 6 Pink 55026638- ett mångsidigt smart armband med stor skärm för vardagsbruk

Huawei Band 6 Pink 55026638 är det första aktivitetsarmbandet med Full view AMOLED pekskärm på marknaden och innehåller ett brett utbud av hälsofunktioner som automatisk upptäckt av flera sporter och prestationer, sömn, återhämtning och övervakning av stressnivå samt smarta meddelanden på telefonen. Klockans stora 1,47-tumsskärm är upp till dubbelt så stor som de andra aktivitetsarmbandens skärmar, vilket gör att du enkelt kan följa dina framsteg utan att behöva använda separata tillbehör, medan AMOLED-pekskärmen är ljus och skarp och enkel att använda. Ramens rundade hörn, den lätta 18g-konstruktionen och det bekväma silikonbandet gör utseendet komplett och garanterar att armbandet aldrig kommer i vägen eller distraherar dig från din träning. Klockans silikonband är inte bara lätt att hålla rent, utan det klarar också en mängd olika sportaktiviteter och ser snyggt ut i vardagen. På det hela taget är Huawei Band 6 Pink 55026638 ett verktyg som hjälper dig att förbättra din sömn och ditt välbefinnande på många sätt, även utanför träningen. Med 14 dagars batteritid och en 5-minuters snabbladdning som ger dig upp till en dags användning kommer detta armband inte att ta slut på batteriet i ett kritiskt ögonblick.

Stöd för alla sporter

Med 96 träningslägen, 11 professionella träningslägen och Huawei Health-appen har Huawei band 6 alltid rätt sport för dig, oavsett om du tränar inomhus eller utomhus. Det är enkelt att följa dina framsteg på den stora, färgglada AMOLED-skärmen eller via Huaweis hälsoapp på telefonen. Under träningen samlar det smarta armbandet Huawei Band 6 in information om din hjärtfrekvens och syremättnad, så att du alltid kan träna effektivt och säkert. Med funktioner som optisk pulsmätning och en 6-axlig IMU-sensor (inklusive accelerometrar och gyroskopiska sensorer) samlar armbandet in realtidsdata om ditt välbefinnande och låter dig veta hur din dag går. När du behöver en extra dos motivation erbjuder Huawei Health-appen också en rad träningsutmaningar och övningar som gör det enkelt att börja med en ny sport på ett säkert sätt, bli mer motiverad eller utmana dina vänner att följa med dig på ett träningspass. Huawei Health-appen är enkel att installera på din telefon (kompatibel med både Android- och iOS-enheter) och ger dig en mängd data om ditt välbefinnande. Det är också möjligt att ställa in egna dagliga mål på armbandet, oavsett om det handlar om steg eller tillryggalagd sträcka, som är lätta att följa direkt från klockans skärm.

Bättre sömn

Ett balanserat och bra träningspass balanseras alltid av en god natts sömn. När det blir mörkt spårar smartklockan Huawei Band 6 din sömn med TruSleep-tekniken. Genom att följa din sömn, dess längd och hur mycket vila du får hittar du det optimala sättet att träna och balansera mellan träning och vila. Armbandet identifierar olika sömnstadier med upp till 96,3 % noggrannhet, inklusive sömn under dagen, och berättar hur natten har gått. Klockan erbjuder också upp till 200 olika tips för bättre sömn. De bästa dagarna börjar alltid med en god natts sömn. Klockans stressmätare hjälper dig att ta dig igenom dagen, och en enkel andningsövning hjälper dig att slappna av mitt i rusningen.

Håll koll på din dag

Huawei Band 6 smartwatch stöder ditt dagliga välbefinnande och gör det enkelt att hålla koll på din dag. Få väderuppdateringar direkt på din handled eller se vem som ringde. Genom att koppla klockan till din telefon får du meddelanden från telefonen direkt på din handled. Du kan också fjärrutlösa kameran från klockskärmen eller styra musiken på joggingbanan direkt från klockskärmen (endast Android-enheter), vilket gör träningen bekvämare.

Specifikationer och huvudfunktioner:

  • Mått: 43 x 25,4 x 10,99 mm,
  • Vikt: 18 gram (utan armband),
  • 1,47-tums AMOLED-touchscreen i färg, 194 x 368 px,
  • Polymerkropp och silikonarmband,
  • Batteritid: upp till 14 dagar,
  • 96 träningslägen och 11 professionella träningslägen,
  • Automatisk identifiering av träningsläge,
  • Spårning av aktivitet,
  • Sömnövervakning (TruSleep 2.0),
  • Mätning av syremättnad (SpO2),
  • Stresstester och andningsövningar för återhämtning,
  • Övervakning av menstruationscykeln,
  • Meddelanden direkt från din telefon,
  • Musikhantering (endast Android),
  • Väderinformation direkt på din handled från din telefon,
  • Fjärrkontroll för telefonkamera,
  • Bluetooth: 5.0 BLE,
  • Sensorer: 6-axlig IMU-sensor (accelerometer, gyroskopisk sensor), optisk hjärtfrekvenssensor (TruSeen 4.0),
  • Kompatibilitet med operativsystem: Android 5.0 eller högre, iOS 9.0 eller högre.

I paketet ingår Huawei Band 6 Pink 55026638 smart armband, magnetisk laddkabel och bruksanvisning.

SKU 49022
Varumärke Huawei
Boetts bredd 25.4 mm
Glas Plast
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Guld
Färg på armband Rosa
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn 55026638