Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 har lämnat utbudet av finländska importörer

Den finns inte längre att beställas. Se gärna motsvarande produkter nedan.

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 - Upplev den innovativa smartklockan

Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 är en snygg, modern smartklocka med en unik design, eSIM-teknik, lång batteritid och en unik, ultrakänslig 1,43-tums AMOLED-färgskärm. Det har aldrig varit smidigare att använda en smartklocka, med bara ett tryck till höger för att väcka skärmen till liv och få tillgång till ett brett utbud av funktioner som är lätta att skräddarsy efter dina behov. Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 ser till att du aldrig mer behöver surfa eller navigera i brådska, och klockans gränssnitt är så enkelt som möjligt att använda. Skärmen stöder kommandon för att svepa uppåt, svepa nedåt, svepa åt vänster, svepa åt höger, trycka och trycka länge, och en extra roterande knapp på klockan känner av olika tryckkrafter, som klockan svarar på med en vibration.Knappen och den responsiva skärmen gör det helt smidigt och okomplicerat att använda Huawei Watch 3 - och du behöver inte ens din telefon längre. Tack vare eSIM-tekniken kan du ta emot och besvara samtal direkt från handleden och använda klockans högkvalitativa högtalare och mikrofon för att ta emot samtal, eller alternativt koppla ihop klockan med ett par trådlösa bluetooth-hörlurar. Klockglasets böjda form, den eleganta konstruktionen i massivt stål och den långa batteritiden på tre dagar* gör att Huawei Watch 3 Active Brown 55026819 sitter sömlöst på din handled och alltid ser snygg ut - och alltid utan ansträngning.

Wellnessfunktioner bekvämt på din handled

Sport- och hälsofunktioner är sömlöst integrerade i din smartwatch. Vi är vana vid att kontrollera våra steg, aktivitetsnivåer och hjärtfrekvens på klockan och det har blivit en viktig del av vår hälsokontroll. När du väljer smartklockan Huawei Watch 3 får du tillgång till 100 sporter och ett brett utbud av sensorer som enkelt och exakt spårar din dag direkt från handleden. Klockans teknik identifierar automatiskt de sex vanligaste sporterna, så du behöver inte längre säga till klockan när det är dags att träna, vilket gör din träning smidig och okomplicerad.

Oavsett vilken sport du vill utöva erbjuder Huawei Watch 3 upp till 100 sporter, vilket gör det enkelt att välja din sport. Logga in i Huawei Health-appen från din telefon och ställ in de mål som passar dig bäst, oavsett om det gäller kalorier, kilometer eller steg. På så sätt kan du vara säker på att nå de mål du vill och klockan kan fungera som en enkel motivation för att fortsätta att röra på dig. Om du vill ha stöd för att komma igång erbjuder Huawei Health färdiga träningsplaner för att hjälpa dig att komma igång. I appen Huawei Health hittar du bland annat färdiga löpträningspass. Om du behöver en utmaning kan du utmana dina vänner och dig själv i en rad olika sporter. Huawei Health erbjuder utmaningar av olika längd och för olika muskelgrupper för att motivera dig själv och dina vänner att träna, så att du garanterat får de resultat du vill ha. När du tränar övervakar klockans sensorer noga dina framsteg. Huawei Watch 3 har en optisk hjärtfrekvenssensor, gyroskop, barometrisk trycksensor, temperatursensor, geomagnetisk sensor och sensor för omgivande ljus. Dessutom stöder Huawei Watch 3 GPS och GNSS, så att du kan röra dig smidigt i naturen, även i lite mer okända miljöer.

Njut av bekvämligheten

Problemet med många smartklockor är att de alltid levereras med en mobiltelefon. Särskilt när du är på gymmet eller ute och reser kan det kännas jobbigt att bära runt på onödiga saker, och därför är Huawei Watch 3 utrustad med eSIM-teknik. Allt du behöver göra är att aktivera tjänsten hos din operatör så kan du få tillgång till samtal direkt på din handled. Huawei Watch 3 är utrustad med mikrofon och högtalartelefon, så att du enkelt kan svara på samtal och vara anträffbar dygnet runt utan telefon. Du kan också enkelt ta emot meddelanden, meddelanden från sociala medier och kalendermeddelanden direkt på din handled och alltid hålla dig uppdaterad. Klockans stora AMOLED-skärm gör det lätt att läsa alla meddelanden du vill ha, och du kan enkelt välja vilka meddelanden du vill ta emot och vilka du inte vill ta emot. Klockans böjda 3D-skärm är mycket exakt och reagerar omedelbart på beröring, vilket gör den lätt att använda. Samtidigt passar det stilfullt utformade, eleganta och lätta stålhöljet alla stilar och är lätt att matcha med dina favorittillbehör. Det är också lätt att anpassa klockans utseende, och Watch 3 erbjuder ett brett utbud av statiska eller animerade skärmar för att passa din stil.

Förutom att den är anpassningsbar har Huawei Watch 3 smartklockan en lång batteritid på tre dagar, som enkelt kan förlängas upp till 14 dagar med hjälp av det extremt energisparande läget. Du behöver inte ladda klockan varje dag, utan kan vara säker på att klockan är strömförsörjd i alla situationer och ladda den när det passar dig bäst.

Viktiga funktioner och specifikationer:

  • 1,43" tum AMOLED pekskärm med separat knapp,
  • 4G eSIM-tjänst, möjlighet att ta emot samtal och andra smarta meddelanden,
  • 30 förinställda urtavlor, varav några är animerade,
  • Batteritid ca 3 dagar, upp till 14 dagar i energisparläge*,
  • 100 träningslägen, inklusive 19 professionella lägen för inomhus- och utomhussporter och 85 anpassade lägen,
  • Automatisk identifiering av de sex vanligaste sporterna,
  • Förinstallerat AppGallery, där du kan ladda ner appar från tredje part,
  • Huawei Health-appen erbjuder förbyggda träningsövningar och träningsutmaningar,
  • Stålram och brun läderrem,
  • Storlek: 46,2 mm × 46,2 mm × 12,15 mm,
  • Vikt: 54 gram (utan armband)
  • Minne: 16 GB ROM, 2 GB RAM,
  • Bluetooth: Bluetooth-frekvens: 2,4 GHz, BT 5.2 (stöder BLE/BR),
  • Sensorer: accelerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor, optisk hjärtfrekvenssensor, sensor för omgivande ljus och sensor för barometriskt tryck,
  • GPS + GLONASS + Galileo + Beidou,
  • Mikrofon och högtalare för att ta emot samtal,
  • Vattentålighet: 5 ATM,
  • Kompatibilitet med operativsystem: Android 6.0 eller högre, iOS 9 eller högre,

* Är testad under testförhållanden. Den faktiska batteritiden kan variera.

SKU 49017
Varumärke Huawei
Boetts bredd 46 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Läder
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 22mm
Färg på armband Brun
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Rostfritt stål
Garanti 2 år
mpn 55026819