Knivar

6 artiklar

Lempikoru-knivar hos Klockmagasinet

Lempikoru-knivar: kvalitet, tradition och funktionalitet. Lempikoru erbjuder ett elegant sortiment av finsktillverkade knivar som kombinerar traditionellt hantverk och design.

Blad av kolstål

Lempikoru knivblad är tillverkade av kolstål, vilket garanterar deras långa livslängd och utmärkta egenskaper. Kolstål är ett utmärkt material, eftersom det håller bladet väl men också är lätt att slipa. Det är ett val som passar både den aktiva användaren och till exempel den mer avslappnade vandraren.

Skaftet av masubjörk

Knivskaftet är tillverkade av masubjörk, som inte bara är ett visuellt tilltalande material, utan också mycket slitstarkt och bekvämt att hålla i. Masubjörket ger ett bra och säkert grepp, vilket garanterar säkerheten på arbetsplatsen.

Knivar som är lätta att underhålla och slipa

När det är lätt att slipa och underhålla kommer kniven att tjäna sin ägare under långa tid. De material som används för blad, handtag och slida på Lempikoru-knivarna är utvalda på ett sådant sätt att underhållet och anvädning är så enkelt som möjligt.

Läderslida och silverbeslag: hållbarhet och skönhet

Lempikoru knivslidor är tillverkade i läder eftersom det är ett hållbart och tidlöst material som skyddar bladet och användaren på ett effektivt sätt. Enda av skaftet är tillverkade av 925 silver, vilket ger knivarna en sofistikerad touch.