Suunto Ocean

11 artiklar

Suunto Ocean – En komplett dykdator och sportklocka i ett

Suunto Ocean All Black, Black Silver och Sand är multisportklockor som kombinerar fullvärdiga dykfunktioner med de egenskaper som krävs av en högpresterande multisportklocka. Denna klocka förenar funktioner av en dykdator och sportklocka till en stilren och exceptionellt mångsidig enhet.

En fullvärdig dykdator och sportklocka i ett paket

Fullvärdiga dykarklockors största utmaning har länge varit deras extrema funktionalitet, som har begränsat deras mångsidighet. Suunto Ocean löser detta problem genom att kombinera en dykdator med en högklassig sportklocka. Suunto Ocean är designad för äventyr både under och över vattenytan och inkluderar samma tränings- och välbefinnandefunktioner som Suuntos populära Race-sportklocka. Denna innovativa enhet möjliggör njutning av alla upplevelser som dykning och landbaserade sporter erbjuder, utan behovet av två separata enheter.

Dykfunktioner: Djupare och säkrare

Suunto Ocean har en stor och klar färgskärm som garanterar utmärkt läsbarhet och användbarhet i alla förhållanden. Dykentusiaster uppskattar dess mångsidiga dyklägen, inklusive traditionell dykning, teknisk dykning med luft, nitrox och flera gaser, samt fridykning och snorkling. Suunto Ocean kan paras med Suunto Tank POD-enheten, vilket gör det möjligt för användaren att övervaka tanktryck, gasförbrukning och återstående gas direkt från handleden. Säkerheten ökas med anpassningsbara ljud- och vibrationslarm.

Sportfunktioner: Mångsidig uppföljning av dagliga aktiviteter

Efter dykning blir Suunto Ocean en pålitlig partner för daglig aktivitets- och träningsuppföljning. Över 95 sportlägen täcker allt från traillöpning och cykling till simning och yoga, vilket gör den till ett perfekt val för alla sportentusiaster.. Klockan följer steg, kalorier, puls, sömn och erbjuder återhämtningsindikatorer genom pulsvariationsanalys.

Friluftsfunktioner och batteritid

Suunto Ocean har toppklassiga friluftsfunktioner så som detaljerade offlinekartor, exakt GNSS-system och barometer, vilket ger exakta positionsdata och stormvarningar. Detta gör den till ett förstahandsval för alla utomhusäventyr. Suunto Oceans uppladdningsbara batteri erbjuder upp till 40 timmars dykning och 40 timmars kontinuerlig GPS-spårning med en enda laddning. Vid daglig användning räcker batteriet upp till 26 dagar med en laddning, Dessutom är laddningen snabb och enkel tack vare den magnetiska laddningsstationen.

Anslutningsmöjligheter och hållbar produktion

Genom att ansluta klockan till Suunto-appen kan användare granska alla dyk-, tränings- och dagliga loggar på ett ställe samt dra nytta av trådlösa programuppdateringar. Suunto Ocean introducerar också en banbrytande funktion där användare kan se sin undervattensväg efter dykningen i loggboken.

Suunto Ocean är designad, testad och godkänd av dyk- och sportproffs. Klockan är handgjord i Finland med 100% förnybar energi, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna konsumenter. Suunto Ocean sätter en ny standard för kombinationen av dykarklockor och sportklockor och är det perfekta valet för alla som vill njuta av livet både under och ovanför ytan utan kompromisser.