Klockboxar

15 artiklar

klockförvara dina klockor i en klocklåda

Söker du klocklåda och box för klockor? Hos oss på Klockmagasinet hittar du ett stort sortiment av klockboxar och klockfödral för alla dina klockar. Vi erbjuder klockboxar i läder, i trå med velour eller mjuk sammet indredning. Visa dina vackra och värdefulla klockor och välja en klocklåda med fönster i locket. En elegant klockvitrin kan förvaras liggande eller hängas på väggen.

Har du en eller flera klockor? Hos oss hittar du en moderiktig och snygg klocklåda för förvaring av många klockor på ett säkert sätt. Välja en klocklåda som passar just dig i lackerat trä med blank eller matt yta eller i konstläder. Vi erbjuder också klocketui I reseformat som passar enkelt i resväskan. Om du vill förlänga livslängden på din självuppdragande mekaniska klocka vi också erbjuder ett stort mängd av klocklådar med automatisk uppdragning och klockupdragare.

Hos oss hittar du också rengöringsduk som är lämplig för rengöring av alla typer av klockor. En Hagerty Microfiberduk/putsduk för klockor i finaste bomullfiber är för polering av klockor, glas och läder. Ge din klocka en uppfräschning med putsduk till klockor.