Suunto Vertical

19 artiklar

Introduktion av den ultimata äventyrskamraten: Suunto Vertical

För alla äventyrslystna och naturälskare är Suunto Vertical det perfekta valet med en oslagbar batteritid och precision. Klockan är designad för att klara av de tuffaste förhållanden och har safirglas, rostfritt stål och titan i vissa modeller. Suunto Vertical är testad enligt militärstandarder och vattentålig upp till 100 meter.

Iögonfallande färger

Klockans användarvänliga kartor ger grundläggande terränginformation som hjälper dig att visualisera din omgivning. Dess höjdmätare, barometer och kompass ger ytterligare information om miljön, medan stormvarning och realtidsväderprognoser säkerställer säker ruttplanering. Den rostfria stålversionen finns i All Black, Black Lime, Black Sand och den imponerande Black Ruby. Titanmodellen Suunto Vertical Titanium Solar finns i fyra distinkta färger: Black, Forest, Sand och Canyon. Upptäck din favorit i klockmagasinet nätbutik och njut av fri frakt på din beställning.

Oöverträffad batteritid

Med bäst batteritid i sin klass varar titanmodellen Suunto Vertical i 85 timmar med träningspårning och GPS-funktioner aktiverade, medan den rostfria stålversionen varar i 60 timmar. I dagligt läge varar batteriet i rostfritt stålmodellen upp till 60 dagar, och titanmodellen fungerar i upp till ett år utan laddning när den exponeras för solljus.

Omfattande sportlägen

Med över 95 sportlägen möjliggör Suunto Vertical exakt träningspårning och individuella tips för att förbättra prestanda. Dess robusta konstruktion och vattentålighet garanterar klockans hållbarhet både på land och i vatten.

Ett miljömedvetet val

Tillverkad med 100% förnybar energi och fullständigt koldioxidkompenserad stöder Suunto Vertical både inhemska expertkunskaper och hållbar utveckling samtidigt som den bevarar naturresurser. Genom att välja denna klocka fattar du ett ansvarsfullt beslut.

Anslut din Suunto Vertical till din smarta enhet med Suunto-appen och lås upp åtkomst till över 200 partnerapp-tjänster. Appen gör att du kan planera, analysera och dela dina träningsdata, samt skapa ditt eget träningsprogram.