Victorinox Fällkniv

73 artiklar

Loading...

73 artiklar

Hur hållbar är en Victorinox kniv?

Schweiziska Victorinox är världens största och mest respekterade tillverkare av länkknivar och schweizisk armékniv. Victorinox garanterar att dess produkter uppfyller högsta standard inom alla områden och att kvaliteten aldrig äventyras. Fällknivarna är utformade för att vara praktiska ovanför och må bra i handen. Du kan exempelvis använda din Victorinox kniv och multiverktyg på jobbet på en byggarbetsplats, på en fisketur eller till och med i ett stugkök.

Vad finns i en Victorinox länkkniv?

Victorinox tillverkar flera olika länkknivdesigner från en liten nyckelringskniv till ett större jägarverktyg och multiverktyg. Victorinox erbjuder ett brett utbud av olika knivar, multiverktyg och länkknivar kan innehålla alla typer av verktyg som en praktisk sax, ett sågblad och en korkskruv.

Var tillverkas Victorinox knivar?

De flesta Victorinox produkterna tillverkas i en fabrik i byn Ibach som ligger i kantonen Schwyz i Schweiz. Upp till 45 000 produkter produceras dagligen i Schweiz och efterfrågas i mer än 120 länder. Victorinox har även sin egen flaggskeppsbutik i landet, där ett stort urval av mer än 400 knivmodeller från företaget säljs. Alla Victorinox multifunktionsknivarna har livstids garanti mot material- och tillverkningsfel.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com