Tommy Hilfiger

Artiklar 1-90 av 173

Loading...

Artiklar 1-90 av 173

Sida

Vi har över 200 klockor från Tommy Hilfiger med olika funktioner och stilar. I det stora utbudet kan du hitta både dam- och herrklockor som håller hög kvalitet. Samtliga klockor skickas i originalbox med äkthetsbevis från Tommy Hilfiger.

Superpopulära Tommy Hilfiger klockor på nätet

Tommy Hilfiger är en amerikansk designer som är känd över hela världen. Han är en pionjär inom preppy mode och har myntat stilgreppet “Classic American Cool” som går som en röd linje genom hans kollektioner av kläder, parfymer, accessoarer och klockor. Stilen innebär att klassiska kläder och accessoarer får en mer avslappnad känsla genom olika detaljer, material och färger. Många av hans kreationer har även en marin känsla som skapas av den klassiska färgsättningen blått, rött och vitt som är Tommy Hilfigers flaggfärger och syns i nästan varje Tommy Hilfiger klocka. Designerns kollektioner är väldigt populära över hela världen och det finns idag Tommy Hilfiger-butiker i över 90 olika länder.

Denna designerns dam- och herrklockor är mycket prisvärda och tillverkade av noggrant utvalda material som håller mycket hög kvalitet. Boetterna är för det mesta tillverkade av rostfritt stål och armbanden är konstruerade av äkta läder, rostfritt stål eller silikon. Det finns en passande Tommy Hilfiger klocka för varje behov! Det finns både klockor i dressmodell som passar utmärkt till fest samt lite enklare klockor som passar perfekt att bära under vardagen. Majoriteten av klockorna drivs av kvarts. Tommy Hilfiger är en designer som verkligen har fingret på pulsen och samtliga klockor känns därför trendiga, samtidigt som det kombineras med en klassisk touch och formgivning.

Hitta din Tommy Hilfiger klocka

En klocka är inte bara en praktisk detalj, utan den ska även vara en stilig accessoar som höjer ens klädsel. Tommy Hilfiger lyckas kombinera det moderiktiga med det användbara och funktionella i sina klockor. Många klockor har till exempel kronografer, världsklockor och datumfunktioner som kan komma till användning i vardagen eller på resor. Andra är mer avskalade och passar därför dig som har en mer minimalistisk stil. Det finns även tuffa och maskulina samt vackra och feminina klockor i utbudet och även unisex-klockor för dig som föredrar en mer neutral stil. Olika färger, material och unika detaljer gör att varje klocka känns väldesignad och personlig. Samtliga klockor matchar även perfekt till kläder och accessoarer som kommer från Tommy Hilfiger.

Classic American Cool

Det var redan på 1970-talet i New York som Tommy Hilfiger öppnade sin första butik, men varumärket Tommy Hilfiger lanserades först 1985 på Manhattan. Då släpptes designerns första kollektion som bestod av herrkläder. Under 1990-talet blev Tommy Hilfiger ett mycket välkänt namn, speciellt när olika kända artister inom hiphop började synas i hans kreationer. År 1994 hade till exempel rapparen Snoop Dogg på sig en gigantisk Tommy Hilfiger t-shirt under sitt uppträdande på Saturday Night Live. Efter det fullkomligt exploderade märkets popularitet. Än idag är Tommy Hilfiger själv företagets huvuddesigner, så klockorna du hittar i vårt utbud har designats av varumärkets grundare.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com