Seiko

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Ett brett sortiment av Seiko klockor online

Upptäck vårt breda sortiment av Seiko klockor, här hos Klockmagasinet! Eftersom vi har ett eget lager går det mycket snabbt för oss att skicka dig din Seiko 5 klocka! Beställ din Seiko klocka på nätet och spara tid. Alla Seiko armbandsur skickas i tillverkarens originalförpackning med snabb leverans och komplet med den officiella garantin (2 år). Vi erbjuder även en gratis gravyr på baksidan av din Seiko armbandsur, om du vill personalisera din klocka. Bekanta dig med vårt stora sortiment av Seiko armbandsur och använd vår praktiska sökfunktion för att sortira klockorna enligt stil, storlek och material. Här hittar du både Seiko herrklockor och Seiko damklockor!

Seiko - japansk topp kvalitet

Seiko är en av världens mest uppskattade klocktillverkare vars tekniska innovationer har inspirerad klock fanatiker rund om i världen . Det japanska Seiko är företaget bakom världens första kvarts klocka som alla moderna klockor är baserad på. De högklassiga Seiko urverk används av många urmakare runt om i världen. Detta varumärket är känd rund om i världen för sina högkvalitativa och eleganta Seiko armbandsur. Seiko har producerat högkvalitativa produkter i över 100 år! Även om varumärket är känt för sina klockor, började Seikos historia redan 1881 med att tillverka och reparera väggklockor. Från början har huvudsyftet för detta japanska företag varit att tillverka endast högkvalitativa produkter. Företagets grundare hade som målsättning att vara “ett steg före konkurrenterna”. Detta är fortfarande företagets motto.

Utmärkt noggrannhet

Seiko armbandsur är kända för sin kvalitet och precision. Varumärket har fungerat som en officiell tidtagare i många sporter genom åren. För tillfället är det mest framträdande samarbetet den officiella tidtagningen för IIAF World Athletics Championships. På japanska betyder ordet Seiko utmärkt. Ordet idag speglar stilen och entusiasmen som företaget har i sin klocktillverkning. Många Seiko klockans ägare håller sin klocka mycket länge. Köparna uppskattar klockans nonchalance samtidigt som den är elegant och hållbar. Det har ofta visat sig att konsumenterna anser att pris/kvalitet-förhållande hos Seiko är mycket bra.

Astron-kollektion

De nyaste aktörerna till företagets breda sortiment är Seiko Astron som representerar det finaste av dagens klockor. Astron är världens första analoga klocka som använder GPS-signal för att ha rätt tid. Astron känner till alla världens kända 39 tidszoner och den får kontakt i satelliter över hela världen. Därför kommer Astron att vara i rätt tid oberoende av var i världen du finns då Astron använder GPS-signal och kontrollerar fyra GPS-satelliter för att hitta din plats och tidszon. Seiko Astron kollektionen ser du enkelt genom att klicka här. Kollektionen består av mer än 30 olika armbandsur där den ena är snyggare än den andra.

Flera snygga kollektioner

Numera finns det så många eleganta kollektioner hos Seiko att man kan vara säker på att det finns en tilltalande modell för varje man och kvinna. Alla lifestyle-kollektioner och urverk finns som en lämplig blandning som ger mervärde för konsumenten. Seiko sportura -kollektionens klockor passar bra till ett sportigt liv men de passar även bra till en daglig användning och till fest. Sportura-kollektionen urverk använder en kvartsurverk men även en Kinetic-urverk som kan ladda sig utifrån rörelse. Dessutom används Kronograf-urverk för tidtagning och Perpetual kalender urverk, då dom kan ta hänsyn till månader som är av olika längder.

Seiko Premier

Premier kollektionen är perfekt till modern business klädsel och kostymklädsel men även till vardag. Kollektionen är tidlös och elegant och den återspeglar en gentleman stil. Urverken som används i Premier-kollektionen är Kinetic, Kronograf och kvarts dvs. batteriurverk.

Seiko Velatura

Velatura är en fräsch kollektion som passar mycket bra till vattenförhållanden. Dessa klockor är menade till människor som gillar att segla. Det som är gemensamt för alla Velatura-modeller är boett och utformning. I dessa klockor används Kinetic-, Kronograf- och kvartsurverk.