Samsung klockor

25 artiklar

Loading...

25 artiklar

Gör vardagen enklare med en Samsung klocka

Sugen på en ny smartklocka? Samsung klockor är mycket populära världen runt och vi fattar helt varför. Varje Samsung klocka är designad med tanke på dig och dina behov i vardagen. Samsung klockor är innovativa helheter med en klassisk design som passar för alla tillfällen. Samsung Galaxy watch erbjuder Bluetooth och har även stöd för e-sim med vilken du kan hålla kontakt med dina nära och kära utan telefon. Skicka meddelanden, lyssna på dina favoritlåtar och betala i butiken med Samsung Pay. Det finns så mycket att upptäcka!

Ett mångsidigt sortiment av Samsung klockor

Fynda den perfekta modellen för dig bland vårt breda sortiment av stiliga Samsung klockor. Vårt sortiment erbjuder flera modeller från det populära Samsung Galaxy Watch sortimentet. Det går lätt att anpassa din Samsung klocka enligt din stil och humör med hjälp av de vackra utbytbara armband som kollektionen erbjuder. Men det handlar inte bara om estetik! Dessa klockor tål regn och känner sig hem även i tuff väder.

Träna tillsammans med Samsung Galaxy Watch Active

Letar du efter en Samsung klocka som med mångsidiga träningsfunktioner? Om svaret är ja ska du bekanta dig med Samsung Galaxy Watch Active! Med denna snygga smartklockan håller du koll på din tempo och dina framsteg mot ditt nästa träningsmål. Med den inbyggda pulsmätaren går det lätt att mäta pulsen direkt från handleden. Pulsmätaren fungerar även för att hålla koll på din stressnivå. Din Samsung klocka föreslår en enkel andningsövning när den anser att du behöver sakta farten. Denna modellen uppmuntrar dig att ta hand om ditt välmående.

payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com