Polar Grit X

14 artiklar

14 artiklar

Nå dina villdaste tränignsmål med hjälp av Polar Grit X

Dags att ta din träning till en ny nivå? Polar Grit X är en snygg outdoormultisport klocka som stödjer dig i att gå mot nya utmaningar. Såväl på gymmet såsom på dina äventyr ute i naturen. Denna Klockan har designats för att uppmuntra dig till ett aktivare liv. Njuta av klockans högklassiga träningsfunktioner och upptäck allt som den mycket populära Polar Flow appen har att erbjuda dig. När du är medveten om dina framsteg blir det lättare att hitta ny motivation för att komma ännu ett steg vidare!

Viktigaste funktionerna:

 • En lättviktig och stilig träningskompis som alltid levererar
 • Effektiva träningsfunktioner som uppmuntrar dig att nå dina mål
 • Långvarig batteriliv - åtminstone 40 timmar av träning utan bryter
 • Stödjer dig i att ta hand om ditt välmående och din återhämtning
 • Komoot-rutter - njuta av omfattande realtidsruttning

Polar Grit X är en mycket lättviktig träningskompis som levererar även i utmanande förhållanden. Denna klockan erbjuder dig långvarig batterliv, så att du kan hålla fokusen på din prestanda. Att komma fram till målen beror aldrig på denna klockans batteri! Den snygga runda formgvningen ser fin ut såväl på gymmet som också på kontoret. Uppleva Polar Grit X klockans nya Komot rutter och låt klockan leda din väg mot nya spännande äventyr. Denna klockan erbjuder omfattande realtidsruttning som gör det lätt att navigera även i främmande miljöer. Med hjälp av den innovativa Hill Splitter™ funktionen är ingen stigning på vägen en överraskning. När du är förberedd, är det lättare att komma ännu lite vidare! Optimera dina prestationer med hjälp av Training Load pro, med vilken du är alltid medveten om din träningsbelastning. Med klockans Nightly Recharge™ funktionen kommer du alltid ihåg vikten av tillräckligt återhämtning.

En viljestark tränignskompis som alltid har tid för ett träningspass

Fokusera på detta som är viktigt. Polar Grit X är en outdoormultisport klocka som stödjer dig att komma fram till dina mål. Klockan väger endast 64 gram och du kan lita på dess tuffa design. Med hjälp av olika energisparläge håller batteriet av denna klockan i upp till 100 timmar. Inget är lika irriterande som ett batteri som går slut mitt i ett bra träningspass. Från och med nu behöver du inte oroa dig om sådana scenarier.

Njuter du av utmaningar? Bekanta dig med den populära Polar Flow appen och hitta ny inspiration för att få ut det mesta av din tränign. Uppleva den nya innovativa FuelWise™ funktionen som stödjer dig i att hålla en stadig energinivå. Klockan tar även hand om planeringen av dina träningspass. Med FitSpark™ funktionen njuter du av träningsprogram som klockan optimerar enligt dina personliga behov.

Nu är det dags att upptäcka nya rutter

Känner du dig lite tröttnad i dina gamla rutter? Med Polar Grit X klockans Komoot rutter blir det lätt att göra varje träningspass en ny äventyr. Upptäcka nya landskap och navigera med hjälp av den omfattande realtidsruttning funktionen. Den innovativa Hill Splitter™ funktionen informerar dig om uppkommande bestigningar så att du kan känna dig förberedd. när det finns inga överraskningar kan du hålla fokusen på nå dina bästa resultat.

Tillräckligt återhämtning är åtmistone lika viktigt som träningspasset själv. Den smarta Nightly Recharge™ funktionen beräknar och analyserar din återhämtning under natten och berättar dig när du är redo för att träna igen. Prova på klockans Sleep Plus Stages™ funktionen som berättar dig all om hur du sover.

Varumärket som du kan lita på | Polar besviker aldrig

Den finländska Polar har ständigt givit sitt bästa för att ta sina produkter ett steg vidare. Varje lansering har gett oss något nytt och spännande och Polar Grit X är inget undantag. Om du redan var iponerad av Vantage serien och älskade Polar Ignite, så är vi säkra att du kommer att bli förtjust i denna nya klockan prestanda!

Träningsfunktioner

 • FitSpark™ - njut av dagliga individuella träningsprogram
 • Training Load Pro™ - ha koll på din träningsbelastning
 • Polar Precision Prime™ - pulsmätning direkt från handleden med extra precision

Återhämtning och sömnregistrering:

 • Nightly Recharge™ - mäter din återhämtning medan du sover
 • Sleep Plus Stages™ - en avancerad funtkion för sömnregistrering. Lär dig allt om din sömn och dess kvalitet
 • FuelWise™ - stödjer dig i att hålla en stadig energinivå under dagen

Utomhus träning:

 • Hill Splitter™ - analyserar och mäter upp- och nedgångarna på din rutt
 • Väderprognos och vädret i realtid
 • Med Komoot funktionen går det lätt att planera dina rutter - njut av högklassig realtidsruttning
 • Utmärkt batteriliv - denna klockan använder sig av olika energisparläge för förbättrad batteriprestanda

payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com