Polar Grit X Pro och Grit X

16 artiklar

h2>Polar Grit X2 Pro - toppnyheten har anlänt!

Polars långvariga favorit får en mycket efterlängtad uppdatering våren 2024. Den nya Polar Grit X2 Pro-klockan kommer i tre stiliga färger. Nyheten innehåller betydande uppdateringar som förbättrar klockans användarupplevelse och funktionalitet. Användarna kommer att glädjas åt dess nya, extremt precisa och ljusa AMOLED-skärm, robusta stålhölje samt uppdaterade kraftfulla processor.

Den mest efterlängtade nya funktionen i Grit X2 Pro är dess precisa och ljusa 1,39 tums AMOLED-pekskärm. Skärmen är betydligt större och ljusare jämfört med Grit X Pro-modellens 1,2 tum MIP-skärm. Uppdateringen förbättrar avsevärt användarupplevelsen av den nya Grit X2 Pro-klockan.

Tre olika alternativ

Det nya Grit X2 Pro presenterades i tre olika färgalternativ; svart, stål och grå titan. De svarta och stålfärgade klockorna är tillverkade av rostfritt stål, medan den i grå titan är gjord av naturligt lätt och hållbart titan.

Polar Grit X Pro — ännu tuffare & tåligare

Polar Grit X Pro tar den mycket älskade outdoor-kollektionen till en helt ny nivå med sina uppgraderingar. Denna snygga premium modellen erbjuder nya navigeringsverktyg, motiverande träningstester och utomhusfunktioner som du kan ha alltid på. För de som vill ha det bästa, finns nu Polar Grit X Pro Titan. Samma fantastiska funktioner i en ännu tuffare och lättare klocka. Titan modellen har en titan boett och är därför till och med 12% lättare än Polars andra outdoor-klockor. För att göra klockan ännu mer anpassingsbar får du två olika armband med Polar Grit X Pro Titan: ett i lyxig läder och ett i extrem-tålig fluoroelastomer (FKM).

Vad är skillnaden mellan Polar Grit X Pro & Polar Grit X?

Jämfört med den tidigare modellen erbjuder Polar Grit X Pro dig nya funktioner, en uppdaterad design och en lyxig modell i titan. Den nya premium modellen har musikkontroller som gör det lätt att byta låten via klockans skärm. Vidare finns det nya navigeringsverktyg som samma väg tillbaka, visuella höjdprofiler och alltid på displayvyer med tanke på utomhusbruk. Bekanta dig också med Polar Grit X Pro klockans nya träningstester som stödjer dig i att optimera din träning och återhämtning.

Nå dina vildaste träningsmål med hjälp av Polar Grit X

Dags att ta din träning till en ny nivå? Polar Grit X är en snygg outdoormultisport klocka som stödjer dig i att gå mot nya utmaningar. Såväl på gymmet såsom på dina äventyr ute i naturen. Denna Klockan har designats för att uppmuntra dig till ett aktivare liv. Njuta av klockans högklassiga träningsfunktioner och upptäck allt som den mycket populära Polar Flow appen har att erbjuda dig. När du är medveten om dina framsteg blir det lättare att hitta ny motivation för att komma ännu ett steg vidare!

Viktigaste funktionerna:

 • En lättviktig och stilig träningskompis som alltid levererar
 • Effektiva träningsfunktioner som uppmuntrar dig att nå dina mål
 • Långvarig batteriliv - åtminstone 40 timmar av träning utan bryter
 • Stödjer dig i att ta hand om ditt välmående och din återhämtning
 • Komoot-rutter - njuta av omfattande realtidsruttning

Polar Grit X är en mycket lättviktig träningskompis som levererar även i utmanande förhållanden. Denna klockan erbjuder dig långvarig batterliv, så att du kan hålla fokusen på din prestanda. Att komma fram till målen beror aldrig på denna klockans batteri! Den snygga runda formgivningen ser fin ut såväl på gymmet som också på kontoret. Uppleva Polar Grit X klockans nya Komoot rutter och låt klockan leda din väg mot nya spännande äventyr. Denna klockan erbjuder omfattande realtidsruttning som gör det lätt att navigera även i främmande miljöer. Med hjälp av den innovativa Hill Splitter™ funktionen är ingen stigning på vägen en överraskning. När du är förberedd, är det lättare att komma ännu lite vidare! Optimera dina prestationer med hjälp av Training Load pro, med vilken du är alltid medveten om din träningsbelastning. Med klockans Nightly Recharge™ funktionen kommer du alltid ihåg vikten av tillräckligt återhämtning.

En viljestark träningskompis som alltid har tid för ett träningspass

Fokusera på detta som är viktigt. Polar Grit X är en outdoormultisport klocka som stödjer dig att komma fram till dina mål. Klockan väger endast 64 gram och du kan lita på dess tuffa design. Med hjälp av olika energisparläge håller batteriet av denna klockan i upp till 100 timmar. Inget är lika irriterande som ett batteri som går slut mitt i ett bra träningspass. Från och med nu behöver du inte oroa dig om sådana scenarier.

Njuter du av utmaningar? Bekanta dig med den populära Polar Flow appen och hitta ny inspiration för att få ut det mesta av din träning. Uppleva den nya innovativa FuelWise™ funktionen som stödjer dig i att hålla en stadig energinivå. Klockan tar även hand om planeringen av dina träningspass. Med FitSpark™ funktionen njuter du av träningsprogram som klockan optimerar enligt dina personliga behov.

Nu är det dags att upptäcka nya rutter

Känner du dig lite tröttnad i dina gamla rutter? Med Polar Grit X klockans Komoot rutter blir det lätt att göra varje träningspass en ny äventyr. Upptäcka nya landskap och navigera med hjälp av den omfattande realtidsruttning funktionen. Den innovativa Hill Splitter™ funktionen informerar dig om uppkommande bestigningar så att du kan känna dig förberedd. när det finns inga överraskningar kan du hålla fokusen på nå dina bästa resultat.

Tillräckligt återhämtning är åtminstone lika viktigt som träningspasset själv. Den smarta Nightly Recharge™ funktionen beräknar och analyserar din återhämtning under natten och berättar dig när du är redo för att träna igen. Prova på klockans Sleep Plus Stages™ funktionen som berättar dig all om hur du sover.

Polar — Sportiga innovationer som du kan lita på

Den finländska Polar har ständigt givit sitt bästa för att ta sina produkter ett steg vidare. Varje lansering har gett oss något nytt och spännande och Polar Grit X är inget undantag. Om du redan var imponerad av Vantage serien och älskade Polar Ignite, så är vi säkra att du kommer att bli förtjust i denna nya klockan prestanda!

Träningsfunktioner

 • FitSpark™ - njut av dagliga individuella träningsprogram
 • Training Load Pro™ - ha koll på din träningsbelastning
 • Polar Precision Prime™ - pulsmätning direkt från handleden med extra precision

Återhämtning och sömnregistrering:

 • Nightly Recharge™ - mäter din återhämtning medan du sover
 • Sleep Plus Stages™ - en avancerad funktion för sömnregistrering. Lär dig allt om din sömn och dess kvalitet
 • FuelWise™ - stödjer dig i att hålla en stadig energinivå under dagen

Utomhus träning:

 • Hill Splitter™ - analyserar och mäter upp- och nedgångarna på din rutt
 • Väderprognos och vädret i realtid
 • Med Komoot funktionen går det lätt att planera dina rutter - njut av högklassig realtidsruttning
 • Utmärkt batteriliv - denna klockan använder sig av olika energisparläge för förbättrad batteriprestanda

Polar Grit X får nya funktioner med Grit X 2.0.12 uppdateringen

Den nya Grit X 2.0.12 uppdateringen som släpptes i början av 2022, ger nya funktioner för befintliga och nya användare av Polar Grit X-sportklockan. I listan nedan hittar du alla nya funktionerna som uppdateringen medför.

Polar Grit X - nya funktioner i uppdateringen:

 • Musikkontroller - hantera din musik via klockans display
 • Konditionstest för löparen - lär dig optimera din puls, effekt och hastighet
 • Ändra din rutt under träningspasset
 • Nya sätt att redigera och hantera klockans vyer
 • Flera färger och teman för urtavlan
 • Avvisa inkommande samtal med klockan
 • Justera bakgrund belysningens ljusstyrka
 • Snabbare positionering med Glonass, Galileo och QZSS
 • ZonePointer och ZoneLock — ett enklare sätt att hantera mål zoner

Uppdatera din Polar Grit X regelbundet för att se till att du har alla tillgängliga funktioner och förbättringar på din klocka. Du kan ladda ner den senaste programversionen gratis genom att ansluta klockan till Polar Flow-appen eller FlowSync på datorn och följa instruktionerna.