Garmin Klockor

Artiklar 1-90 av 139

Loading...
  1. Garmin Quatix 7 010-02540-61
    Garmin Garmin Quatix 7 010-02540-61
    I lager
    7490,00 Kr
    6990,00 Kr

Artiklar 1-90 av 139

Sida

Garmin klockor för alla behov

Upptäck ett brett sortiment av Garmin Klockor på Klockmagasinet. De högklassiga klockor, smartwatch och aktivitetsarmband av Garmin erbjuder innovativa funktioner för att underlätta din vardag. Upptäck ny träningsinspiration, hålla koll på ditt välmående eller hitta nya sätt att göra din dag lite smidigare med stöd av olika smart funktioner. Det breda sortimentet av modeller och stilar erbjuder något för alla behov. Bekanta dig med våra Garmin klockor för herr och dam och hitta den bästa modellen för dig. Alla Garmin klockor skickas i originalförpackning direkt från vårt eget lager.

Hitta de bästa Garmin klockor för just dig

Svårt att välja mellan så många Garmin klockor? Att välja en smartwatch eller pulsklocka kan kännas svårt. Det finns nuförtiden helt enkelt oändligt många alternativ att välja mellan. Vi rekommenderar att börja processen genom att tänka på dina personliga behov, krav och mål. Letar du efter en snygg smartwatch med omfattande träningsfunktioner eller borde din Garmin klocka tåla vildare äventyr än en vanlig jobbdag på kontoret? Garmin erbjuder såväl enkla som också mera avancerade klockor i sitt sortiment. Det finns olika alternativ för olika typ av budget och behov. Vilken modell som är bäst beror helt på dig som användare.

Garmin klockor är kompatibla med de flesta iOS och Android enheter. Vissa Garmin klockor kan paras ihop med en mobil för att visa e-post och meddelanden på klockans skärm. Det finns flera modeller med avancerade navigeringsverktyg, integrerade kartor och GPS. Eller välj en modell med stegräknare, omfattande träningsverktyg, registrering av förbrända kalorier och innovativ sömnregistrering med mera. Vi är här för att hjälpa dig hitta den bästa Garmin klockan för din livsstil.

Ett innovativt varumärke som blir allt populärare

Visste du att Garmin är en internationell marknadsledare när det gäller navigeringsverktyg för såväl bil, flyg, sjöfart som också fitness och utomhusaktiviteter? Garmins sortimentet erbjuder en stor mängd av smartklockor och pulsklockor som till exempel Garmin Vivoactive, Garmin Venu 2 och Fenix 7 som också Garmin Instinct och Garmin instinct Tactical för utomhus entusiaster. Garmin Approach klockor är designad för golfare och sen finns det Garmin Edge som är ett måste för alla cyklister. Garmins mål är enkelt: att skapa innovativa klockor som underlättar vår vardag.

Innovativa verktyg sedan 1989

Garmin grundades redan 1989 av Gary Burrel och Min H. Kao i USA. Företaget kändes i början som ProNav. Namnet ändrades först senare till Garmin som är en kombination av grundarnas förnamn. I början var fokusen på GPS-enheter och under 1991 fick Garmin sin första stora kund av den amerikanska armén. Tio år efter starten lanserade Garmin ett samarbete med AirCell för att utveckla navigerings och säkerhetsutrustning för flygindustrin. I början av 2000-talet producerade Garmin redan över 50 olika GPS-enheter och ägde mer än 35 patent inom GPS-teknik.

Under 2003 köpte Garmin UPS Aviation Technologies och expanderade därmed sitt sortiment med panelmonterade GPS/ navigeringsenheter och integrerade cockpit-system för flygplan. Tre år senare blev Garmin ägare till Dynastream Innovation vilket gav dem ANT-spårningsteknik och utvecklingen av enheter som Foot Pod, pulsmätare, fitnessprodukter och olika trådlösa enheter börjades. Dessutom förvärvades Digital Cyklone Inc, leverantör av mobila väder lösningar för piloter och outdoor entusiaster samt Nautamatic Marine Systems som producerar autopilotsystem för båtar. Garmin stärkte sin kunskap inom satellitnavigering ytterligare 2011 genom att ta över tyska företaget Navigon. Ett steg som gjorde det möjligt att tillverka, designa, marknadsföra och sälja egna navigerings lösningar inom fitness, sjöfart, bil och flygindustrin.


© 2022 Klockmagasinet.com