Garmin Klockor

Garmin Fenix 6
Garmin Lily
Garmin Instinct
Garmin Venu
Garmin Vivomove
Garmin Vivoactive

Artiklar 1-90 av 101

Loading...

Artiklar 1-90 av 101

Sida

Garmin är en ledande leverantör av navigationsprodukter för såväl bil och flyg som sjöfart, fitness och utomhusaktiviteter. En del av Garmins framgångskoncept är att de till skillnad från många konkurrenter i samma bransch tillverkar och designar sina produkter helt själva vilket resulterar i fantastisk kvalité och design. Garmins sortimentet innefattar stor mägd av smartklockor och aktivitetsmätare som Garmin Vivoactive och Fenix 6 och också Garmin Instict och Garmin instict Tactical för utomhusentusiaster. Garmin Approach-enheter konstruerade för golfare och Garmin Edge som är ett måste för alla cyklister. Garmin eftersträvar ständig utveckling och deras mål är mycket enkelt, att skapa navigationsprodukter som underlättar och berikar sina kunders liv.

Garmin företagshistoria

Gary Burrel och Min H. Kao grundade Garmin år 1989 i USA. Företaget var först känt som ProNav. Namnet kom senare att ändras till Garmin som är en sammansättning av grundarnas förnamn. Företaget fokuserade tidigt i karriären på försäljning av GPS-enheter och fick 1991 sin första stora kund i den amerikanska armén. Tio år efter företagsstarten annonserade Garmin och AirCell ett samarbete för utveckling av navigation och säkerhetsutrustning till flygindustrin. Vid år 2000 producerade Garmin mer än 50 olika GPS-modeller och ägde mer än 35 patent inom GPS-teknik. Hittills hade 3 miljoner enheter sålts över hela världen.

2003 fastställde Garmin köpet av UPS Aviation Technologies och expanderade därmed sitt sortiment med panelmonterade GPS/ navigationsenheter och integrerade cockpit-system för flygplan. Tre år senare blev Garmin ägare till Dynastream Innovation vilket gav dem ANT-spårningsteknik och utvecklingen av enheter som Foot Pod, pulsmätare, fitnessprodukter och trådlösa enheter satte fart.  Dessutom förvärvades Digital Cyklone Inc, leverantör av mobila väderlösningar för piloter och outdoorfantaster samt Nautamatic Marine Systems som producerar autopilotsystem för båtar. Garmin stärkte sin satellitnavgieringskunskap ytterligare 2011 genom att ta över tyska företaget Navigon. Ett steg som gjorde det möjligt att tillverka, designa, marknadsföra och sälja egna navigationsprodukter inom fitness, sjöfart, bil och flygindustri.

payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com