Garanti och service

Garanti och service

Har du en fråga angående garantiservice, returer, reklamationer eller något annat som din inte har hittat svaret till? Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi gör vårt bästa att återkomma så snart vi bara kan.

Garantiservice

Service på klockor utförs endast av importörens certifierade garantireparationer. Vår kundservice hjälper dig gärna med alla garantiärenden. Ta gärna kontakt via e-post: info{at}klockmagasinet.se eller per ring oss +46 105517261. Du hittar kundtjänstens öppettider nedan. Vi försöker att skicka instruktioner om garantiservicen så snabbt som möjligt oftast redan under samma arbetsdag.

Garantin täcker eventuella tillverkningsfel samt klockans urverk. Armbandet, glaset, normalt slitage, repor, missbruk eller andra skador vid bruk täcks inte av garantin.

Reklamation

Vi hoppas självklart att du är nöjd med ditt köp från oss, men ibland går det inte som det ska. Vänligen kontakta vår kundservice så gör vi vårt bästa att fixa situation så snart vi bara kan. Vi är tacksamma för all kundfeedback om våra produkter samt vår service.

Nå oss:

Telefon: +46 105517261 (vardagar 10 – 15)

E-post: info{at}klockmagasinet.se. Vi återkommer så snart vi kan, oftast under samma vardag. Frågor som skickas under veckoslutet besvaras senast nästa måndag.

payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com