Leverans

DHL Service Point

Alla våra varor skickas med DHL Service Point och kan hämtas ut på utlämningsstället som du kan välja vid kassan. Vi levererar inte med postförskott för tillfället.

Vi behandlar och skickar din order så snart som vi kan senast nästa vardag efter att du har lagt din order hos oss. När paketet har skickats får du ett e-post med ett spårningsnummer så att du kan spåra ditt paket ända fram till valt utlämningsställe. Du får ett textmeddelande när paketet har kommit fram till utlämningsstället och är klar för hämtning. Vår leveranstid är 3-5 arbetsdagar.

DHL Express

Om du föredrar snabbare leverans kan du välja DHL Express som leveransmetod vid kassan.

Efter att DHL fått din beställning skickas en länk via email eller sms åt dig. Genom att klicka på länken kan du välja leveransmetoden som passar dig bäst. Du kan välja mellan hemleverans eller leverans till närmaste DHL Service Point eller DHL Parcel Locker. Leveranstid med DHL Express är 2-3 arbetsdagar.

Leveranstid

Om du beställer före kl 13.00 skickas beställningen vanligen under samma dag, senast följande vardag. Största delen av våra varor är lagervaror som skickas från vårt eget lager. Produktsidan uppdateras alltid i realtid med vårt lager så att du kan se hur många produkter vi har kvar. Om varan inte finns i lagret informerar vi dig om detta på produktsidan. Observera att leveranstiden är längre för dessa varor.

Fraktkostnader

DHL Service Point: Fraktpriset är högst 49 SEK. Alla beställningar över 1000 SEK skickas fraktfritt.

DHL Express: Fraktpriset är 159 SEK för beställningar under 2000 SEK, och 99 SEK för beställningar mellan 2000 och 5000 SEK. Alla beställningar över 5000 SEK skickas fraktfritt med DHL Express.


© 2022 Klockmagasinet.com