Casio

Artiklar 1-90 av 450

Loading...

Artiklar 1-90 av 450

Sida

Casio klockor på nätet!

Om du söker efter en högklassig digitalklocka med de senaste tekniska egenskaper är en Casio klocka ett perfekt val för dig! Den första Casio klockan lanserades redan år 1974 och sedan dess har Casio varit det ledande varumärket när det gäller digitala klockor. Vid sidan av sina digitala klassikern tillverkar Casio även analogiska klockor och armbandsdatorer. I alla Casio armbandsur användas de nyaste teknologier och innovationer! En Casio armbandsur är en unik helhet av tekniska innovationer som syns till exempel i hur batteriets laddas och i klockornas precision. Bekanta dig med unika modeller som Casio Tough Solars som för sin energi av solljus! Casio Wave Ceptor modeller använder radiosignal för ultra precis mätning av tiden. Bekanta dig med våra Casio klockor och hitta dig en ny favorit bland vårt breda Casio sortimentet .

Casio G-Shock - en Casio klocka för de tuffa -

Den populäraste och mest kända Casio klocka kollektionen är utan tveka G-Shock! Casio G-Shock kollektionen lanserades redan 1983 med missionen att skapa den mest slitstarka klockan på marknaden. Nuförtiden är alla Casio G-Shock armbandsur vattentäta till åtminstone 200 m och skyddade mot stötar och repor. Den största delen av Casio G-Shock klockor är även antimagnetiska dvs. skyddade mot magnetfälten. Varje Casio G-Shock klocka är en innovativ helhet. Dessa klockor kallas även för Casio smartwatch.

Högklassiga Casio Edifice klockor!

Den Högklassiga Casio Edifice kollektionen representerar precision och innovation! Visste du att Casio Edifice klockor är utvecklade i samarbete med Infiniti Red Bull racing teamet? Varumärket är mycket stolt över att få leverera sina Casio klockor till det mångfaldiga F1-teamet. En Casio Edifice klocka använder sig alltid av de nyaste teknologier för att kunna erbjuda dig extra precis mätning av tiden.

Pro Trek - Klockan för varje friluftsmänniska

Casio Pro Trek kollektionen erbjuder högklassiga Casio klockor som passar perfekt till olika frilufts- och sportaktiviteter. De avancerade Casio Pro Treck armbandsur använder sig av precis Twin Sensor-teknik som mäter lufttryck, temperatur och höjd. Casio Pro Trek modeller är också kända för varumärkets innovativa Solar teknik! Din Casio Pro Trecka klocka kan ladda sin batteri med ljus! Detta garanterar att batteriet aldrig tar slut... åtminstone inte på den mest kritiska stunden!

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com