Rosefield

Artiklar 1-90 av 110

Loading...

Artiklar 1-90 av 110

Sida

Lyfta din look med en Rosefield klocka

Rosefield armbandsur är eleganta och minimalistiska. Dessa klockor har en smal boett och de sitter mycket bekvämt på handleden. Dessa eleganta Rosefield klockor passar till både vardag och fest. En Rosefield klocka är ett stiligt men klassiskt val som går lätt att passa ihop med en mångsidig garderob. Vi skickar våra Rosefield i original förpackning från vårt eget lager med snabb leverans.

Klockor inspirerade av Amsterdam och New York

Rosefield varumärket inspireras av två av världens mest stiliga städer: New York City och Amsterdam. En Rosefield klocka är ett elegant armbandsur där klassisk möter modern, där Amsterdam möter New York och där partiskhet möter mode. Ett Rosefield armbandsur kombinerar en minimalistisk holländsk design med de hetaste trender från NY. Dessa klockor drivs av högklassiga japanska quartzverk (batteri). När det gäller Rosefield armbandsur satsas det lika mycket på design som kvalitet. Företaget samarbetar med några av världens mest begåvade tillverkare av lyxklockor, vilket syns i Rosefield klockors högklassiga design.

Att byta armband på en Rosefield klocka går mycket lätt att göra själv. Armbandet har en praktisk snabbkoppling vilket gör det enkelt att byta armbandet utan hjälp. Byta utseendet på ditt Rosefield armbandsur och skaffa dig en kollektion av olika klockarmband för att matcha klockan med varje outfit och tillfälle.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com