Returvillkor

Vi ger våra varor 90 dagars returrätt. Varan ska vara i oförändrat skick. Konsumentlagens syfte är att ge konsumenten rätt att bekanta sig med varan på samma sätt som i en affär. Konsumenten har rätt att bekanta sig med innehållet i förpackningen och prova varan varsamt. Varan ska vara oanvänd, och helt utan synliga spår vid en retur. Förpackningen ska öppnas varsamt och försiktigt. Vi står för returfrakten.

Begränsningar:

  • Varor som har gravering har ingen returrätt enligt lagen för personifierade varor.
  • Varor som beställts skilt från fabriken på kundens begäran, är utanför retur/bytesrätten.
  • Hörlurar räknas till hygienartiklar och kan därför endast lämnas tillbaka i obruten förpackning.
 

Kundreturer Vänligen packa ner oanvända produkten tillsammans med allt som kom med, egen förpackning, kvittot, och allt annat som kom med produkten.

Packa den i samma bruna kartonglåda som den kom i eller en liknande. Klistra på paketet retursedeln ni fick med beställningen. Om det inte kom retursedel, kan ni begära en ny från oss.

Ni bör returnera paketet tillbaka till samma DHL- ombud som ni hämtade den från. OBS! BEKRÄFTA ATT NI LÄMNAR PAKETET TILL DHL. DHL OCH TILL EXEMPEL POSTNORD SERVICE KAN VARA HOS SAMMA OMBUD BREDVID VARANDRA.

Vi har kontrakt endast med DHL, så returer lämnade hos Postnord eller någon annan kurirföretag kan inte spåras och det kan ta lång tid innan de kommer fram till oss. Paket lämnade hos andra kurirer än DHL kan även försvinna.

Be ett kvitto av returen från DHL ombudet som innehåller returpaketets spårningsnummer eller kolli-id. Vi tar inte ansvar för returer lämnade hos någon annan kurir än DHL.

Vi bekräftar genom e-post så fort returen har kommit hit till oss, vi har granskat och godkänt produkten, och slutfört returprocessen. Observera att det kan ta 14-21 vardagar innan returen kommer till oss och vi slutför returprocessen.

Beroende på betalningssätt antingen annullerar vi Klarna fakturan, eller ni får återbetalning till er bankkonto eller kort. Om ni har beställt med Klarna faktura, kan ni logga till er Klarna kundkonto, och pausa fakturan så ni behöver inte oroa er över förfallodatumet

Packningen av varan är avsändarens ansvar. Varan ska paketeras ordentligt, för att undvika att den tar skada under transporteringen. Minimikravet är att förpackningen ska ha samma nivå av skydd som den som den kom i. Vi ansvarar inte för returer som tar skada p.g.a. otillräcklig paketering. Om avsändaren inte har packat varan eller varorna på behörigt sätt, står avsändaren för kostnaderna som uppkommer som följd.


© 2022 Klockmagasinet.com