Suunto Armband

Artiklar 1-90 av 101

Loading...
  1. Suunto Ambit3 Peak Black armband SS021085000
    Suunto Suunto Ambit3 Peak Black armband SS021085000
    Tillfälligt slut i lager
    400,00Kr
    360,00Kr

Artiklar 1-90 av 101

Sida

Ett stort sortiment av Suunto armband för att lätt och snabbt uppdatera din klockans stil. Bekanta dig med alla färger och material och hitta det perfekta Suunto armbandet som matchar din stil och dina behov. De flesta Suunto amrband har ett snabblås vilket gör det mycket enkelt att byta armandet utan extra verktyg. Dra armbandet bort från klockan geon att dra kopplingsratten inåt för att öpna låset. Alla Suunto armband beviljas en ett års garanti och levereras inom 3-5 arbetsdagar direkt från vårt eget lager i Tuuri Finland.

Prisvärda Suunto armband

Suunto står för innovativt funktionalitet och högklassig kvalitet. Dessa nogranna aktivitetsklockor passar perfekt för dina friluftsäventyr. Din klockans armband slits ofta mycket snabbare än klockan själv. Om du bär din klocka mycket är det kanske en bra idé att byta på armbandet då och då. Speciellt om du har ett läderarmband på din klocka kan det vara att vatten och svett lämnar sitt märke efter några år. Som tur är Suunto armband av mycket hög kvalitet och hålls i bra skick i flera år. Suunto vill att du kan lita på att deras produkter kan tåla även lite tuffare träning. Därför belivas Suunto armband en ett års garanti.

Matcha din Suunto klocka med din stil

Genom att byta på armbandet går det lätt att anpassa klockan till olika stilar. Byta enligt din humör, dagens aktiviteter eller olika tillfällen. Du kan ha ett armband som passar att bära på kontoret och en annan som du bär på gymmet. Suunto erbjuder en bred selektion på olika färger och material att välja din favorit från. Vi rekommenderar att du väljer materialet på armbandet enligt dina aktiviteter. Det är bra att välja en slittåligt material som silicon eller nylon om du ska simma eller gå på gymmet. På kontoret tycker vi om läderband som ser klassiskt ut och passar till nästan allt!


© 2022 Klockmagasinet.com