Varför köpa från oss?

Över 90% av våra varor finns direkt i vårt lager

Om nätbutikens produktsida visar att varan är tillgänglig finns den garanterat i vårt lager. Lagret uppdateras i realtid vilket försäkrar att vi kan skicka ut varan direkt. Vanligtvis är varan framme inom 3-5 arbetsdagar. Flera nätbutiker har varor på sina sidor som de inte har på lagret vilket leder till förseningar i leveransen.

90 dagars öppet köp

Om du inte är nöjd med varan har du 90 dagars returrätt och får pengarna tillbaka. Vi står för returkostnaderna. Varorna ska vara oanvända. Graverade varor har ingen returrätt, men kan returneras om varan har ett tillverkningsfel.

Gratis gravering

Vi erbjuder gratis gravering åt alla våra varor med graveringsmöjlighet. Ifall gravering är möjligt, är detta tydligt markerat i informationen om varan. Det finns tre olika stilar att välja mellan. Dessa blir synliga när man har valt gravering på produktsidan och klickar på utropstecknet bredvid stilen. Vid kassan kan du skriva övriga önskemål gällande graveringen i fältet ''tilläggsinformation''. Observera, graverade varor har ingen returrätt enligt lagen för personifierade varor. Varan kan dock returneras om den har ett tillverkningsfel.

Gratis avkortning av armband

Vi kan korta ner metallarmbandet på den beställda klockan till önskat mått kostnadsfritt. Skriv måttet på din handled i tilläggsinformation-fältet vid kassan, så fixar vi förkortningen. Avkortning av ett metallarmband kräver oftast ett besök till guldsmedsaffären eller urmakaren, men tack vare vår avkortningstjänst kan du genast börja använda klockan. Borttagna delarna från armbandet levereras tillsammans med klockan.

Alla varor är 100% äkta

Alla våra varor i nätbutiken är äkta och inköpta från officiella finska leverantörer, eller direkt från tillverkaren. Vi är auktoriserad återförsäljare för alla våra varumärken och har beviljats importörens eller tillverkarens officiella garanti. Du kan vara helt säker på att alla ärenden om garanti sköts på korrekt sätt.

Faktura och delbetalning

Vi erbjuder våra kunder möjlighet att betala med faktura eller delbetalning. Denna tjänst erbjuder Klarna AB, som är Nordens ledande företag inom faktura- och avbetalningstjänster. Genom att använda Klarna kan du bekanta dig med varan innan betalning och kan därför göra köpbeslutet hemma.

Grundades 1982

Vi har varit i ur- och smyckesbranschen i över 35 år och har tusentals nöjda kunder. Bli vår kund du med, vi garanterar att du inte blir besviken.

Våra kunders erfarenheter

Vår nätbutik har betjänat under åren fler än 300 000 kunder i Norden. Klicka här för att läsa våra svenska kunders verifierade recensioner av våra produkter och tjänster.