Secrid Plånbok

Artiklar 1-90 av 204

Loading...

Artiklar 1-90 av 204

Sida

Korthållare och plånböcker från Secrid

Dags att fynda en ny plånbok eller korthållare? Holländska Secrid känns för sina innovativa plånböcker som erbjuder både högklassig kvalité och praktisk funktionalitet. Vårt breda sortiment av Secrid erbjuder något för varje smak och behov. Här hittar du alla våra Secrid modeller. Bekanta dig med ett enormt utbud av stilar, färger och material och hitta den perfekta Secrid plånbok för just dig! Varje Secrid produkt skickas från vårt eget lager inom bara 3-4 arbetsdagar och alltid i sin originella förpackning.

Gör vardagen lite enklare med en Secrid plånbok

Secrid plånböcker hör till de bästa plånböcker på marknaden om du frågar oss. Dessa funktionella plånböcker är designade för att hålla dina kort säkra på ett innovativt sätt. Upptäck den funktionella mekanism som skjuter dina korten fram med endast en knapptryck! Med en Secrid plånbok hittar du snabbt korten som du behöver medan den RFID säkra aluminiumfack skyddar dina kort mot avläsning. Hitta din favoritmodell och stil från vårt enorma Secrid sortiment. Om du vill kan du personalisera din Secrid korthållare eller plånbok med en gratis gravyr. Perfekt om du letar efter ett snäppet personligare present!

Secrid Miniwallet - dagens populäraste plånbok

Denna eleganta modell är en av våra kunders favoriter. Den praktiska Secrid Miniwallet plånboken håller dina kort och sedlar säkra. Ett perfekt val för de som vill ha en liten och kompakt plånbok att bära med sig. Secrid Miniwallet väger bara 74g och är mycket liten när det gäller den kompakta designen.


© 2022 Klockmagasinet.com