Tennisarmband

15 artiklar

Tennisarmbandets historia

Tennisarmbandet är ett tidlöst smycke som utstrålar elegans och sofistikering. Dess historia går tillbaka till 1980-talet, då den professionella tennisspelaren Chris Everts diamantarmband föll av hans handled mitt under en US Open-match. Detta stoppade spelet tills armbandet hittades. Händelsen gjorde smycket populärt och sedan dess har det officiellt kallats tennisarmband. Det moderna tennisarmbandet är utformat för att klara av det vardagslivet samtidigt som det ger en nyans av glamour till bärarens dagliga liv. Dess popularitet bygger på dess enkla och eleganta design, som passar till både vardags- och festkläder.

Stilar för alla tillfällen

Tennisarmband tillverkas av en mängd olika metaller, inklusive guld, vitguld och platina. Det innebär att det finns design som passar olika smaker och budgetar. Zirkonias eller diamanter används ofta som utsmyckningar, men andra ädelstenar som safirer, rubiner och smaragder används också. Tennisarmband är lätta att kombinera med andra smycken utan att blanda stilar. Som ett resultat bärs de av många människor på daglig basis.

Explorera vårt breda sortiment och hitta det du gillar bäst

.

Utforska vårt utbud vår av tennisarmband och hitta ditt favoritarmband redan idag! Hos oss hittar du till exempel de populära Pandora-tennisarmbanden eller trendiga Lykka-tennisarmband.