Aarni X Alvar & Aino Aalto

9 artiklar

Aarni X Alvar & Aino Aalto klockkollektion: ett mästerverk av tidlös design och högkvalitativt hantverk

Aarni X Alvar & Aino Aalto-klockans introduktion

Klockkollektionen Aarni x Alvar Aino Aalto är ett mästerverk skapat av det finska klockmärket Aarni och baserad på skisser av de världsberömda finska formgivarna Alvar och Aino Aalto. Denna fantastiska kollektion kombinerar värdena tidlös design, högkvalitativt hantverk och hållbarhet till en unik helhet. Varje klocka är tillverkad av noggrant utvalda träslag och detaljerna är minutiöst utformade för att stå emot tidens tand, både visuellt och funktionellt.

Kollektionen är inspirerad av Alvar och Aino Aaltos klassiska verk

.

Designen av Aarni X Alvar & Aino Aalto-klockkollektionen är inspirerad av det bästa av Alvar och Aino Aaltos ikoniska design. Klockorna i kollektionen återspeglar Aaltos funktionalitet, enkelhet och harmoniska skönhet. Detta skapar en tidlös och elegant look som passar både till vardags och vid festliga tillfällen.

Hållbara och ekologiska material

Klockorna i Aarni X Alvar & Aino Aaltos klockkollektion är tillverkade av ansvarsfullt anskaffade, högkvalitativa trämaterial. Användningen av trä gör klockorna lätta och bekväma att bära. Dessutom är trä ett förnybart och miljövänligt material som minimerar klockornas miljöpåverkan.

Hållbart automatiskt urverk

Aarni X Alvar & Aino Aalto klockkollektionen är uppbyggd kring ett automatiskt urverk av hög kvalitet, känt för sin enastående kvalitet och precision. Detta säkerställer tillförlitlig och exakt tidtagning som håller i många års användning.

En kombination av elegant design och praktisk funktionalitet

Aarni X Alvar & Aino Aalto klockkollektion är utformad för att vara perfekt för både män och kvinnor. Klockorna i kollektionen kombinerar tidlös design med praktiska egenskaper, vilket gör dem till det perfekta tillägget till alla stilar och tillfällen.

Vattenmotstånd

Klockorna är utformade för att klara av vardagens utmaningar, bland annat genom vattenmotstånd. Aarni X Alvar & Aino Aalto-klockorna är motståndskraftiga mot stänk och regnvatten, så du kan lita på att de fungerar i alla väder.

Användningsvänlighet

.

Armbanden till Aarni X Alvar & Aino Aalto-klockorna är tillverkade av flexibelt trä som anpassar sig efter bärarens handled. Längden på armbandet är lätt justerbar för att säkerställa en perfekt passform för varje bärare. Siffrorna och visarna på urtavlan är också utformade för att vara tydliga och lätta att läsa.

Finskt hantverk och finska traditioner

.

Klockkollektionen Aarni X Alvar & Aino Aalto är tillverkad med tonvikt på finskt hantverk och traditioner. Varje klocka är noggrant handgjord i Finland, vilket garanterar hög kvalitet och ett färdigt utseende.