Apple Watch klockor

Artiklar 1-96 av 163

Artiklar 1-96 av 163

Sida

Allt som du behöver på handleden

Apple Watch är en av de mest populära smartklockor hittills. Dessa klockor är designade för att göra din vardag enklare och stödja dig i att ta hand om din hälsa. Apple Watch sitter bekvämt på handleden och håller koll på information om din hälsa och rörelser. Lär dig mera om din hälsa och mår bättre. Klockan gör det enkelt för dig att hålla kontakten med dina nära och kära. Apple Watch Cellular modeller fungerar som en mobil. Ställa in mobilnät på din Apple Watch och gör dina samtal och skicka meddelar även när du inte har din telefon med dig. Många av oss älskar Apple för dess genomtänkta design. Också när det gäller Apple Watch kan du förvänta dig hög kvalitet, lyxiga material och smarta innovationer. Det är dags att uppleva den ultimata partner för din iPhone!

Smartklockan som du kan göra till din egen

Bekanta dig med vårt breda Apple Watch utbud och hitta den perfekta modellen för dig. Vårt sortiment erbjuder de nyaste men också mest älskade lite älde Apple Watch modeller. Välj din smarklocka enlight din stil. Det finns en fin rad färg och materialalternativ att välja från. Kom ihåg att också gå igenom vårt stora utbut på Apple Watch armband! Dessa eleganta klockor har ett tidlöst utseende vilket gör det lätt för dig att bära din Apple Watch såväl på jobbet som också på gymmet. Är du inte helt säker på villken Apple Watch är bäst för dig? Besök vår blogg och lär dig mera om dessa klockor. Vi har försökt göra det så lätt som möjligt för dig att hitta den mest optimala smartklockan för just dig. Här hittar du allt som du ska veta om Apples höstnyheter den mycket avancerade Apple Watch Series 6 och den billgare Apple Watch SE. Läs också vår artikel där vi tar reda på varför Apple Watch Series 3 fortfarande är ett mycket bra val i 2020.

Hålla kontakten med dina vänner via din Apple Watch smartklocka. Du kan till exempel använda klockan för dina smatal eller för att skicka ett Whatsapp meddelande. Med Apple Watch Cellular modeller för du tillgång till mobilnät! Det betyder att du kan använda din Apple Watch istället för din iPhone. För att kunna ringa direkt från din klocka ska du skaffa ett abonemang för din klocka från din mobiloperatör.

Innovationer som gör din dag lite bättre

Hitta fram med hjälp av Apple Maps kartor, betala för din kaffe med Apple Pay eller lyssna på din favoritmusik via Spotify eller Apple Music. Dessa klockor klarar sig av otroligt mycket! Klockan har GPS och mångsidiga sensorer som håller koll på hur du mår. Den optiska pulsmätaren mäter din puls direkt från handleden. Vissa modeller har också EKG och med den nyaste Apple Watch 6 kan du även mäta syrenivån i blodet. Apple Watch erbjuder flera funktioner som öker din säkerhet. Nödsamtal och fall detektering är innovationer som kan hjälpa dig i att ta hand om de äldre medlemmar i din familj. På gymmer blir din Apple Watch en motiverande träningspartner som uppmuntrar dig till att gå efter dina villdaste mål.

Apple vet vad det gör när det gäller dagens nyaste teknologi och innovationer. Detta mycket uppskattade företag har förtjänad sitt position som en av de mest berömda varumärken av vår tid. Dessa klockor är bland de bästa smartklockor på marknaden och den bästa partner för din iPhone. Hos Klockmagasinet hittar du Apple Watch Series 3, 5 och 6 klockor - bekannta dig med vårt utbud och beställ och hitta den bästa Apple Watch för just dig!

payments-logo
2020 All rights reserved.