GUL

44 artiklar

  1. GUL 821111214 New Victoria Rose Brown
    Tillfälligt slut i lager
    GUL 821111214 New Victoria Rose Brown 1 299,00 Kr
    974,25 Kr

44 artiklar

GUL klockor ligger i topp i popularitet i Sverige. GUL är just nu Sveriges näst högsta säljande varumärke och fortsätter att växa snabbt. I GUL kollektion ingår eleganta armbandsur för män, kvinnor och barn. Kollektionen består av både sportiga och mer klassiska modeller. Vi levererar alla våra produkter direkt från vår egen lager.

Trendiga GUL armbandsur

GUL Lifestyle armbandsur är perfekta till modemedvetna människor som vill att ett armbandsur ser elegant ut men ändå har bra funktionalitet. Alla armbandsur från GUL är hållbara och gjorda för en aktiv användning. I kollektionen ingår sportiga AKTIVA modeller, trendiga CITY modeller och KIDS modeller för barn.

GUL varumärket föddes när en brittisk surfare Dennis Cross tröttnade i början av 60-talet till det kalla vattnet i Atlanten och började tillverka våtdräkter. GUL varumärke är idag välkänd både för sin kvalitetsrik och snygg seglings- och surfutrustning och för sina fantastiska armbandsur. GUL armbandsur är designade och tillverkade för aktiva människor för fritid, jobb och fest.

Kollektionen erbjuder många modeller med en reptålig safirglas. Baksidan av KIDS modeller består av titanium som är mycket allergivänlig. Vattentäthet av armbandsur är från 10ATM. Därför tål alla armbandsur i kollektionen både bad och snorkling.

GUL är ett varumärke för människor som inte vill kompromissa med varken armbandsurets utseende eller dess funktioner.

payments-logo
2020 All rights reserved.