GUL

1 Artikel

Loading...

1 Artikel

Färgrika gul klockor för barn, män och kvinnor!

GUL klockor är för de som vill ha mer färg i livet! GUL hör till de populäraste varumärken för klockor i Sverige och vi förstår helt varför. Här hittar du en passande GUL klocka oavsett din stil. Vårt breda sortiment har GUL klockor för såväl barn som också män och kvinnor. Hitta din favorit bland vår kollektion av sportiga och klassiska GUL klockor. Varje GUL klocka skickas i sin originalförpackning direkt från vårt eget lager, vilket betyder att vi kan erbjuda dig snabb leverans inom bara några arbetsdagar.

Uppgradera din stil med en färgrik och tålig gul klocka!

GUL armbandsur erbjuder dig såväl ett trendigt och modernt design som också funktionalitet som du verkligen kan lita. Dessa minimalistiska men färgrika GUL klockor passar även för de som vill ha något lite sportigare. Varje GUL klocka är designad med tanke på praktikalitet. Vår gul kollektion erbjuder ett brett sortiment av olika modeller att välja från. Oftast har gul klockor en reptålig safirglas och ett bekvämt textil armband. KIDS modeller har en titanium baksida för att se till att klockorna är så allergivänliga som möjligt. Gällande vattentäthet kan du också vara i lugn och ro! En GUL klocka är vattentät till 10 ATM (100 m) och passar även simning och snorkling. Klockorna använder sig av Miyota urverk

GUL är ett varumärke för de som inte vill välja mellan stil och funktionalitet. Med en gul klocka får du både och!

Historien bakom GUL armbandsur

GUL skapades redan under 60-talet av Dennis Cross, en brittisk surfare, som ville utveckla våtdräkter för vågsurfning. Namnet kommer från engelska ordet ‘’gull’’ vilket betyder mås och syns i klockans logotypen. Det gick inte att registrera gull som klockans varumärke och därför tog företaget bort ett l från namnet GUL. Idag handlar det om ett stort internationellt varumärke som känns runt om i världen. GUL klockor erbjuder A-klass kvalitet i ett mycket snyggt paket. Dessa klockor från GUL är designade för aktiva människor och passar alla tillfällen från fritid till jobb och fest. Bekanta dig med vårt mångsidiga GUL sortiment och hitta din stil!

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com