Eterna Herrklockor

Vi är officiell återförsäljare auktoriserad av Eterna
Två års internationell garanti
Levereras i originalförpackning

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Alla Eterna herrklockor finns tillgängliga hos oss. Så om du inte hittar en lämplig klocka i vårt sortiment, ta gärna kontakt med oss och fråga om den modellen du letar efter finns tillgänglig och vad den kostar. Du kan kontakta oss lätt via vårt kontaktformulär genom att klicka här.

Eterna herrklockor tillbringar perfekt stil på din handled. Eternas filosofi är att bygga tillförlitliga och eleganta klockor. Företaget har tillverkat kvalitativa schweiziska klockor över 160 år. Utseendet och urverk i klockorna har gett dessa klockor framgång genom flera generationer. Denna traditionella tillverkare har haft tålamod att anskaffa de tillräckliga kunskaperna och är nuförtiden en klocktillverkare som värderas högt. Företaget är en del av klocktillverkningens arv.

Perfektion som mål

Eterna herrklockor har skapats med en stark schweizisk kunskap. Företaget försöker hela tiden att uppnå perfektion och letar efter nya mål för att kunna utveckla sig mer. Varje produkt är en möjlighet för detta företag att visa sin förmåga för innovationer. Företaget vill satsa på både tekniska egenskaper och estetik. Hög kvalitet uppnås genom att testa varje del i varje utvecklingsfas. I testning har man med ingenjörer, designers för prototyp och urmakare. På detta sätt säkerställer man att dessa klockor har en perfekt funktionalitet.

Vattentäta och kvalitativa Kon Tiki-klockor

Kon Tiki-klockor är världsberömda på grund av att de är vattentäta. Kon Tiki klockor har långa traditioner går tillbaka till år 1947 där Thor Heyerdahls expedition seglade 101 dagar över Stilla Havet. Expeditionen förstod att en lång och tuff resa skulle kräva mycket från en klocka. Den tiden var Eterna en av de bästa tillverkare I hela världen som tillverkade vattentäta klockor. Därför alla sex personer som var med i expeditionen bestämde sig att lita på detta varumärke. Det visade sig att beslutet var rätt. Även om expeditionen var tuff, Eterna Kon Tiki klockor klarade sig i en perfekt skick genom den hela tuffa resan. Idag har Kon Tiki kollektion samma traditioner. Vattentäta och högkvalitativa klockor ligger fortfarande I toppen inom branschen. Dessa eleganta klockor passar till både daglig och hård användning oavsett om du vill använda din klocka hemma eller vid dykning. Kon Tiki herrklockor finns tillgängliga både I stål, läder och silikonarmband. Moderna och klara urtavlor ger dessa klockor en snygg finish.

Höj din klädsel till en ny nivå och beställ en Eterna herrklocka som passar din stil från vårt sortiment. Vi erbjuder en snabb leverans på endast 3-5 arbetsdagar.