GUL Herrklockor

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

GUL herrklockor har ett utmärkt pris/kvalitet förhållande. I många klockor finns det ett safirglas och alla är vattentäta minst till 100 m vilket betyder du kan använda din klocka när du badar. Dessa klockor har ett läderarmband men det tål också vatten så du behöver inte fundera på om du förstår din klocka medan du badar. Gul herrklockor levereras i tillverkarens originalförpackningar direkt från vårt eget lager inom 3-5 arbetsdagar.

De eleganta Gul herrklockor är designade för en aktiv livsstil. Detta internationella företag representerar svensk toppdesign på sitt bästa. I Gul herrklockor har man satsat på elegant utseende och högkvalitativa material. I dessa armbandsur har man använt noggrant utvalda material för att de skulle klara en aktiv och sportig livsstil. Exempelvis i Gul City klockor kan du hitta ett reptåligt safirglas och även läderarmbanden är lämpliga att bada med. Alla klockor har minst 10 ATM (100 m) vattenmotstånd klass. Förutom att tillverka klockor med mycket hög kvalitet har man velat designa mycket eleganta klockor. Gul herrklockor kan användas i alla dagliga aktiviteter och de är lämpliga för både arbete och fritid.

Prisvärda Gul-klockor till ett aktivt liv

Som en helhet har Gul herrklockor ett utmärkt funktionalitet och deras pris/kvalitet förhållande är förstklassig. Varumärket Gul växer fortfarande och vill ständigt utveckla sin klockkollektion men samtidigt vill varumärket bevara de viktigaste funktionerna i dessa klockor. Gul herrklockor ska vara högkvalitativa och eleganta. Alla Gul produkter återspeglar influenser av företagets grundare, surfare Dennis Cross. Förutom klockor är företaget känt för sin kvalitativa segling- och surf utrustning. Upptäck vårt omfattande utbud och upptäck de sportiga klockorna för både sport och fritid. De kvalitativa Gul herrklockor får två års garanti. Vi erbjuder en snabb leveras på endast 3-5 arbetsdagar!