Kapten & Son

17 artiklar

Loading...

17 artiklar

Tysk kvalitet

Kapten & Son är ett tyskt varumärke som satsar på kvaliteten i klockor, precis som man är van att tyska företag gör. Företaget har grundats år 2014 och är därför relativt ny på klockmarknaden. Kapten & Son klockor är tidlösa, vackra och minimalistiska och är lämpliga för både vardag och fest.

Brett sortiment av Kapten & Son armbandsur

Urtavlor i Kapten & Son klockor har en enfärgad och minimalistisk design. Urtavlor är dock inte tråkiga utan ett havsinspirerat Kapten & Son logotyp och den med romerska siffror dekorerad indexmarkering för nummer sex och tolv skapar ett fantastiskt utseende för dessa klockor. Kapten & Son armbandsur är batteridrivna och boetten i dem är gjorda av endast de finaste materialen. Kapten och Son klockor är tillgängliga med silikon, läder och stål armband. Både armband och boett kan väljas i flera olika färger.

Elegant fest utseende och en lite vackrare vardag

Vare sig du letar efter en snygg kostymklocka som ger en bra finish till din festklädsel eller ett armbandsur som gör din vardag lite vackrare, kan du vara helt säker att du hittar en sådan i vår Kapten & Son klock kollektion. Där finns flera fantastiska och eleganta klockor. Kolla redan i dag vad vi har i vårt breda sortiment av klockor och beställ din egen Kapten & Son klocka med en snabb leverans på 3-5 arbetsdagar. Din klocka kommer att levereras i en originalförpackning. Dessutom gäller två års garanti för din Kapten & Son klocka.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com