Olivia Burton klockor

1 Artikel

Olivia Burton
I lager
1490,00 Kr
894,00Kr

Olivia Burton modeklockor från London

Olivia Burton är ett varumärke för klockor som är baserad i hjärtat av London. Varumärket grundades av två fashionistas Jemma och Lesa som har varit bestisar sedan de träffades under sina modestudier i London. När Jemma och Lesa började bygga en karriär i modevärlden märkte de att det var svårt att hitta armbandsur som de själv skulle vilja bära. Inspirerad av den upptäckta bristen på marknaden började kvinnorna bygga sitt eget varumärke för armbandsur och den första kollektionen av Olivia Burton klockor publicerades några månader senare i September 2012. Varumärket har kultförklarats i bara några år tack vare klockornas originella designstil.

Olivia Burton fick sitt namn från Lesa’s gammelmoster som inspirerade kvinnorna med hennes positiva energi. Kollektionerna är dekorerade med feminina blommönster och andra detaljer som inspirerade av naturen. Dessa färgrika klockor osar av delajrikedom och vintage. Klockorna är gjorda av högklassiga material som håller genom åren.

Ekologiska Olivia Burton klockor

Alla Olivia Burton klockor tillverkas med miljön i åtanke. I sortimentet kan du hitta klockor i återvunnet material matchad med ett vegansk klockarmband. Alla veganskt klockarmband är i syntetisk material.