Seiko Monster

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Seiko Monster - en tuff klocka för tuffare behandling

Seiko Monster klockans design har alltid delat åsikter. Några Seiko fanatiker tycker inte alls om denna klockans utseende medan andra är sugna på denna klockans tuffa design. Dessa klockor har en stor dos karaktär och är perfekt för de som letar efter en klocka som är lite annorlunda än den genomsnittliga minimala och eleganta klassikern. Klockan kan kanske inte karakteriseras som en skönhet, men det var aldrig meningen med denna design. Namnet ‘’Monster’’ säger allt. Denna klockan är designad att ge ett tufft intryck. Nu att klockan har funnits på marknaden i redan 20 år kan vi börja tala om en ny klassiker som är här för att stanna.

De första Monster klockorna lanserades 2000 och de originella SKX779 och SKX789 blev genast mycket populära i sin medeldyra prisklass. Seiko Monster sticker ut och syns. Klockan har en grov boett och de stora markeringarna på urtavlan är självlysande. Monster är en tuff dykarklocka som också tål tuffare behandling. Urtavlan är skyddad mot rispor och stötar av stark hardlex mineralglas och den robusta roterande bezel kan användas för att markera tidsintervaller. Den stora praktiska skruvkronan i position fyra fungerar som en avslutande detalj som fängslar blicken. På urtavlan hittar du både veckodag- och datumvisning, Seiko Prospex Monster klockor drivs av högklassiga 4R36 automaturverk med 24 juveler en gångreserv upp till 41 timmars. Urverket laddas automatiskt då du rör dig.

Monster är en robust vardagsklocka som blir lätt den som du vill ha på handleden varje dag! Denna klockan är en bra match till en klassisk ‘’sneakers, jeans och t-shirt’’ -outfit. Eftersom Seiko Monster är en grövre stålklocka kan den föra sig riktigt snygg till en sportigare look också.

Alla Seiko Monster klockor kommer med 2 års garanti. Vi levererar våra klockor alltid i originalförpackning direkt från vårt eget lager i Tuuri, Finland.