Seiko Premier

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Seiko Premier -kollektionen kombinerar alla de bästa funktionerna i Seiko. Premier-kollektion är mycket mångsidig, väldesignad och det finns ett tydligt kontinuum i dess stil. Seiko Premier -armbandsur är klassiska i stil och är så kallade kostymklockor. Dess boetter är av kvalitativt rostfritt stål och de är vattentäta upp till 100 meter. Urtavlor är skyddade med safirglas vilket betyder att de inte repas.

Ren stil och tunna proportioner

Seiko Premier -klockor har alla funktioner av en klassisk kostymklocka. Klockornas design är mycket elegant och de behöver inte diamanter eller några andra detaljer som är gjorda för att klockan lockar mer uppmärksamhet. De vanligaste egenskaperna hos Premier-klockor är de romerska siffrorna som index, de eleganta visare och en nypa modern stil. Urtavlor är också väldigt lugna i stil. Det slutliga helhetsintrycket dessa klockor får från sina högkvalitativa armband som är gjorda av läder eller rostfritt stål. Seiko Premier -klockor representerar en garanterad japansk yrkeskunskap.

Stil för män och kvinnor

Seiko Premier -klockor finns tillgängliga både åt herr och dam. Från Premier-kollektionen hittar du klockor med automat-, kvarts- och kinetic-urverk. Seiko Premier -klockor kombinerar en klassisk och modern stil. I designen har man eftersträvat en kreativ harmoni mellan motsatser. Slutresultatet är därför mycket elegant men har ändå en nypa modig design. Seiko Premier -kollektionen utstrålar kombinationen av fina stilar på ett mycket framgångsrikt och sofistikerat sätt. Du kan köpa alla Seiko Premier -armbandsur i vår nätbutik med en snabb leverans på 3-5 arbetsdagar.