Seiko Presage

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Seiko har tillverkat mekaniska klockor av mycket hög kvalitet över ett hundra år. Seiko Presage är en mekanisk klocka tillverkad i Japan. Seiko Presage serien uttrycker den mekaniska urmakares arv. Seiko Presage är en högklassig kombination av funktionalitet och glädje av en mekanisk klocka. Seiko tillverkade Japans första armbandsur 1913. Över hundra år har Seiko utvecklat sina mekaniska klockor. Detta utvecklingsarbete har också skapat Presage kollektionen. Design i Presage klockor har fokuserat i en kvalitativ design och mycket finslipade detaljer. Teknologin som används i Seiko Presage klockor gör dem mycket tillförlitliga och hållbara. Varje klocka är gjord för att hålla i generationer.

Seiko fest kollektion

Seiko Presage kollektion blev tillgänglig över hela världen 2016. Tidigare hade kollektionen varit endast tillgänglig i Japan. Presage kollektion som lanserades innehåller 60 olika modeller och deras priser börjar från 350 euro och går upp till tusen euro. Automatic 60th Anniversary Edition representerar toppen i hela kollektionen. Fest Kollektionen innehåller automatiska kronografer med en svart eller vit urtavla. Klockorna har en antimagnetisk boett som är tillverkad av rostfritt stål. Klockan har en 8R48 automatisk urverk med en 12 timmars tidtagning funktion. Endast 1000 exemplar av både modeller tillverkades. Detta gjordes för att fira Seikos första automatiska klockans 60-åriga historia. Denna specialtillverkade kollektion slutsåldes direkt når den kom till marknaden.

Japansk know-how

För att kunna tillverka urtavlor för de specialtillverkade Presage klockorna krävdes det en mycket högt kunskapsnivå. Toppexperter som har denna kunskap är bara några i världen. Utformningen av urtavlans design på den 60-åriga fest modellen baseras på Seikos ursprungliga Laurel armbandsur som lanserades 1913. Urtavlan tillverkades i två olika versioner, vit och svart. Den vita emalj urtavlan är likadan som i Lauren. Varje emalj urtavla har utformats med avseende på temperatur och fuktighet för att säkerställa den perfekta, jämna ytan på varje urtavla. Den vita emaljens skönhet kommer att hålla ett århundrade. Den svarta urtavlan är tillverkad med en kombination av två olika teknologier. Dessa teknologier kombinerar metall och urushi lack. Denna urgamla teknologin ger en mycket mjuk och slät yta. Urushi ger en djup svart design med en vacker glans på klockan.