Seiko Prospex

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Sportiga Seiko Prospex -klockor. Dessa klockor är avsedda för en riktig professionell användning. De kombinerar hög tillverkningskvalitet och professionella tekniska egenskaper. Det finns en rad klockor tillgängliga för landet, havet och luften. Alla dessa är designade för att uppfylla vissa specialkrav. Även om produkterna inte är de billigaste kan man tydligt se att investeringen i dessa klockor är på en hel annan nivå. Många blandar Prospex-kollektionen med Seikos vanliga mekaniska kollektionen. Men dessa klockor är mer lika till högkvalitativa toppklockor. Stilmässigt passar dessa klockor både till vardagen och och tuffa äventyr. Speciellt om sport eller fitness är en del av ditt aktiva liv, kan du lätt gilla Seiko Prospex -armbandsur. Du får en pålitlig och vattentät polare med bästa material.

Seiko Prospex Diver - dykarklockor

Seiko vill att Prospex-klockor utstrålar en kompromisslöst hållbarhet och tillförlitlighet och prestanda som får leta efter konkurrens. Företaget har tillverkat kvalitativa dykarklockor i över 50 år och under denna tid har de velat lösa de största utmaningarna inom sportklockor. Seiko har överträffat alla förväntningar och idag kombinerar Seiko Prospex -kollektion hela denna erfarenhet. Seiko har varit en pionjär speciellt inom dykarklockor och har skapat många innovationer inom området. Dessa inkluderar bland annat den första Prospex-dykarklockan som hade en titanium boett. Ett annat exempel är den första dykarklockan med kvartsurverk och en ny typ av analog/digital hybrid klocka. Dessutom är en av de viktigaste faktorerna Seikos egentillverkade urverk, vilka anses vara de bästa inom branschen.

Ett mångsidigt urval av alternativ

Vår nätbutiks omfattande Seiko Prospex -sortiment erbjuder dig ett brett utbud av alternativ. Dessa eleganta sportklockor finns tillgängliga med kinetic-, solar- eller automaturverk. Du hittar en mångsidig variation bland utbud av material, färger och armband. Seiko Prospex -klockor har allt som en professionell kräver. En elegant sportig klocka syns på din handled och kompletterar dina accessoarer som representerar ditt aktiva livsstil. Varje detalj i klockan är designad för att hålla mot en tuff professionell användning och de utstrålar toppkvalitet. Upptäck vårt sortiment redan idag och beställ med en snabb leverans på 3-5 arbetsdagar.