Seiko Sumo

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Seiko Sumo - En prisvärd dykarklocka av hög kvalitet

Seiko Prospex Sumo är en medeldyr klocka som representerar den höga kvalitet som varumärket är känd för. Detta dykarur blev genast populär bland de som gillar Seiko efter klockan först introducerades i 2007. Klockan har ett högklassigt detaljerad utseende och den känns mycket bra att bära på handleden på grund av sin genomtänkta design. Den stiliga Sumo klockan passar perfekt till såväl en business-outfit som också till ledigare tillfällen. Modellen är mycket klassisk och den tål tid så att det går lätt att kombinera den för olika situationer. Eftersom Sumo har en robust 45mm boett, kan den bra användas i sportigare situationer också.

Men hur fick denna Seiko Prospex klockan sitt smeknamn ‘’Sumo’’? Seiko Sumo hör till den mycket populära Prospex familjen som ofta är lite större än de flesta av varumärkets standardmodeller. Sumo har ett bredare 45mm boett och klockans bezel är dekorerad med stora grafiska siffror. På grund av sin större boett ser Sumo också mycket stilig ut på större handleder. Även om kollektionen har idag blivit bredare, syns den originella Sumo designen fortfarande i varje nya klocka som varumärket introducerar.

Bland BaselWorld 2019 mässans nyheter introducerades nya versioner av Sumo klockan: en grön version (SPB103J1) och en svart version (SPB101J1). Innan denna lansering hade Sumo inte undergått större ändringar gällande sin utseende. Nu fick klockorna såväl en uppdaterad design som också ett förnyat urverk. SPB103J1 och SPB101J1 drivs av ett 6R35 automaturverk med gångreserv på 70 timmar som Seiko tidigare bara har använt i sina dyrare modeller. Boetten är fortfarande 45 mm bred som i den originella modellen, och tillverkad av högklassig rostfritt stål. Urtavlan är skyddad av exklusivt safirglas som tål både repor och smuts. Både klockor är vattentät till 200m.

2020 börjar med nya Seiko Sumo Limited Edition lanseringar. Seiko Prospex Black Solar Sumo SSC761J1 Limited Edition är en ny Solar Chrono klocka med en Sumo boett. Denna modell är en specialutgåva av endast 3500 tillverkade klockor. Klockan drivs av ett Seiko V192 -solar urverk som får sitt energi från solen. Med fulladdat batteri räcker det med energi för upp till 6 månader. SSC761J1 modellen har ett svart silikonarmband, en svart boett och en svart urtavla. Urtavlan är skyddad av safirglas och klockans markeringar är självlysande. En exklusiv klocka av högklassig kvalitet! Seiko Prospex Black Sumo SPB125J1 Limited Edition är vårens andra Sumo nyhet. Denna specialutgåvan är begränsad till endast 7000 tillverkade klockor. En stilig svart modell med ett 44,5 mm boett och som drivs av ett 6R35-urverk med gångreserv på 70 timmar. Klockans boett är tillverkad av rostfritt stål med svart titankarbidbeläggning. Urtavlan är skyddad av högklassigt safirglas och siffrorna är självlysande. Klockan är vattentät i 200m och tål simning och snorkling.

Alla våra Seiko Prospex Sumo klockor kommer med 2 års garanti och levereras i originalförpackning.