Swiss Military Hanowa

40 artiklar

Loading...

40 artiklar

Swiss Military Hanowa är ett allmänt känt schweiziskt varumärke. Varumärket grundades av Hans Noll 1963 i den schweiziska Bienne. Swiss Military Hanowa klockor kombinerar schweizisk kvalitet med sportig design. Bästa aspekter av Swiss Military -klockor är att de är kraftigt byggda, de är hållbara och de har urverk som fungerar noggrant även i de tuffaste förhållanden. I dessa klockor har man använt mycket högkvalitativa material och modeller finns tillgängliga i olika mönster och färger. I vårt sortiment hittar du säkert en lämplig klocka som passar din egen unika stil. Hanowa-klockor fyller alla behov i en kvalitetsmedveten och krävande livsstil.

Högkvalitativa schweiziska Hanowa-klockor

Alla Swiss Military Hanowa -armbandsur är tillverkade i Schweiz. Klockor fyller höga schweiziska kvalitetskrav. Detta kan man identifiera genom en liten schweizisk kors logo vid urtavlan. Bland de viktigaste funktionerna i Swiss Military -klockor är att de är vattentäta, de har en boett som är tillverkad av rostfritt stål och i de flesta av modellerna finns safirglas med självlysande visare. Alla urverk är också tillverkade i Schweiz, vilket är mycket viktigt för varumärket. Klocktillverkning styrs av mycket noggranna kvalitets styrningsprocesser. Varje klock komponent kontrolleras av en expert och i produktionen används specialverktyg för att upptäcka även de minsta kvalitetsfel. Alla färdiga Swiss Military Hanowa klockor går igenom mycket noggranna testmetoder för att säkerställa att klockans och urverkets optimal funktionalitet och kvalitet.

Schweiziska kvalitetsstandarder

Swiss Military Hanowa -klockor har utfärdats med en officiell kvalitet licens av de schweiziska myndigheterna. Alla Hanowa-klockor uppfyller höga kvalitetsstandarder som krävs för klockor som är tillverkade i Schweiz. Endast ett litet antal schweiziska klock varumärken har fått denna licens som uppskattas mycket högt från den schweiziska staten. Alla licensierade klockor är autentiserade med en schweizisk kors logo.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com