Triwa

8 artiklar

8 artiklar

Stiliga Triwa klockor för dam och herr

Triwa brinner för att designa högklassiga klockor som är inspirerade av Skandinavien. Detta sevnska varumärke tror i stil före status. Bekanta dig med vårt Triwa sortiment och upptäck ett brett utbud av modeller i flera olika stilar. Triwa erbjuder såväl eleganta och tidlösa klockor som också enkla och moderna modeller. Varumärket hittar sin inspiration från olika ställen som klassiska möbler och ikonisk arkitektur. Triwa har en passion för att designa armbandsur utan kompromisser. Varje Triwa klocka som lanseras ska vara en som varumärkets designare själv skulle vilja bära.

Triwa klockor designas i Stockholm

Triwa grundades 2007 av fyra vänner med ett delat intresse för att förändra den traditionella klockindustrin som var för fokuserad på status. TRIWA startades för att göra klockorna till en trendig stilsymbol. Varumärket hittade sin unika stil genom att passa ihop tidlösa former med modern skandinavisk minimalism. Triwa lärde sig mycket genom att hitta inspirationen utanför industrin som syns i varumärkets nya sätt att marknadsföra och designa sina klockor. Idag har företaget vuxit från de 4 originella vänner till en passionerad team av 30.

Alla Triwa klockor är designade i varumärkets kreativa studio som befinner sig Stockholm. Det originella mottot lever fortfarande och Triwa lanserar endast klockor som de själva vill bära på handleden.

Hitta din Triwa stil hos Klockmagasinet

Triwa har sett till att det finns något för alla och varumärket erbjuder armbandsur i flera prisklasser, stilar och material. Bekanta dig med vårt breda Triwa sortiment och upptäck din stil. Alla klockor som drivs med kvarsverk är levererade med ett batteri. Oavsett om du letar efter något mycket enkelt eller lite mera dekorativt, har detta varumärke en passande Triwa klocka för dig. Välj din stil bland olika material som stilig läder och modern mesh. Triwa erbjuder allt från eleganta kostymklockor till sportigare accessoarer. Genom att välja en modell med utbytbar armband går det lätt att match din Triwa klocka med din outfit. Detta varumärke anser att man inte ska begränsa sig till bara ett armbandsur. Upptäck dina favoriter bland vårt snygga sortiment av Triwa klockor. Alla klockor skickas i originalförpackning med snabb leverans inom bara några arbetsdagar.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com