Bauhaus Classic Automatic Open Heart 21664

I lager (Antal: 1)

SKU: 62266
Text
Vanessa

Max: 15 tecken.  Obs! Graverade produkter kan inte returneras.

Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Den automatiska klockan Bauhaus Classic Automatic Open Heart 21664 har en distinkt grön urtavla med tvåfärgade visare, en dedikerad sekundvisare, en rundad boett och K1-säkerhetsglas, vilket ger denna klocka en högkvalitativ look. Den öppna framsidan, som är karakteristisk för Open Heart-klockan, ger bäraren en glimt av det automatiska urverket Citizen-Miyota 82S5 med 21 juveler. Klockans baksida är också öppen och avslöjar urverket. Boetten i rostfritt stål är 41 mm bred och 14 mm tjock, och det bruna läderarmbandet har en handgjord och präglad "Bauhaus"-logotyp som ger en sofistikerad touch. Armbandet mäter 145 - 210 mm i längd och 20 mm i bredd vid fästpunkten. Klockan tillhör vattenresistensklassen 50m / 5atm, vilket innebär att den har begränsad vattenresistens (simning rekommenderas inte).

Klockorna levereras i tillverkarens originalförpackning och omfattas av 2 års garanti.

Vi kan gravera dina initialer och datumet (max: 15 tecken) på baksidan av Bauhaus-klockan utan kostnad. Välj först gratis gravyr och den textstil som ska användas och ange sedan den information som ska graveras i fältet "text som ska graveras". Obs! graverade klockor har ingen returrätt!.

SKU 62266
Varumärke Bauhaus
Boetts bredd 41 mm
Kategori Herrklockor
Urverk Automat
Glas Mineral
Luminiscens Nej
Material Rostfritt stål
Form Rund
Armband Läder
Armband bredd 20mm
Färg på armband Brun
Boetts tjocklek 14
Armbandets längd 145 - 210 mm
Boetts färg Silver/grå
Färg, urtavla Grön
Vattentäthet 50m / 5atm
Garanti 2 år
mpn 21664