Calvin Klein Iconic 25200226

I lager (Antal: 1)

SKU: 55843
Skrivstil
Text
Vanessa

Max: 20 tecken. 

Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Tvåfärgad Calvin Klein Iconic 25200228 är i det välkända Calvin Klein-designspråket, slimmad och elegant. Det här unisex armbandsuret har en minimalistisk look med en silverfärgad boett och armband. Det som gör klockan innovativt är det räfflad gravering som är bekant från de mest klassiska klockor och som i den här klockan har överförts till urtavlan. Räffling ger den annars släta urtavlan en fantastisk textur. Iconic 25200228 är det perfekta valet oavsett om du är på fritiden eller på väg till en fest. Både armbandet och boetten är tillverkade av rostfritt stål, med en boettbredd på 40 mm. Calvin Klein armbandsur levereras i tillverkarens originalförpackning och har en två års garanti.

Vi kan gravera dina initialer och datum (max. 20 tecken) på baksidan av klockan utan kostnad. Välj först gratis gravyr och den textstil som ska användas och ange den information som ska graveras i fältet "text som ska graveras". Graverade klockor kan inte returneras.

SKU 55843
Varumärke Calvin Klein
Gravering 20
Boetts bredd 40 mm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Urverk Kvartsur (batteri)
Glas Mineral
Luminiscens Nej
Material Rostfritt stål
Form Rund
Armband Rostfritt stål
Armband bredd 20mm
Färg på armband Mångfärgad
Boetts tjocklek 9
Armbandets längd 145 - 195 mm
Boetts färg Guld
Färg, urtavla Grå
Vattentäthet 30 m / Klarar vattenstänk
Garanti 2 år
mpn 25200226