Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition DLC Titanium Black 51 mm 010-02804-30

Prishistorik

Produktens prishistorik
Pris nu: 10489.00 Kr
Normalpris: 14249.00 Kr
Lägsta pris 30 dagar före prissänkning: 9399.00 Kr

I lager (Antal: 5+)

SKU: 56973
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Snygg Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition DLC Titanium Black 51 mm 010-02804-30 smartklocka är här

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titan och rödbrun läderrem 51 mm 010-02804-30 sportklocka kombinerar kvalitetsteknik och elegant design för att främja din aktiva och hälsosamma livsstil. Med Garmin Epix Pro får du en mångsidig och pålitlig partner som hjälper dig med alla aspekter av ditt liv. Denna kolgrå DLC-belagda titanmodell har en ram av titan och ett brunt läderarmband som ger din handled en touch av stil.

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan smartklocka har ett antal fantastiska funktioner, inklusive en LED-ficklampa och kontinuerlig hälsoövervakning. Klockan finns i tre olika storlekar, men den här klockan har en diameter på 51 mm för utmärkt läsbarhet.

En mångsidig följeslagare för ett aktivt liv

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan träninsgkklocka är det perfekta valet för både vardagliga aktiviteter och sportiga utmaningar. Den här eleganta klockan är en hållbar och pålitlig partner som hjälper dig att nå dina mål och njuta av en aktiv livsstil.

Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan är tillverkad av stark titan som tål den tuffaste användningen. Den safirglasskyddade skärmen motstår repor och stötar, så att du tryggt kan ge dig ut på äventyr i naturen. Klockan har också ClimbPro, som visar stigningsdata i realtid på en planerad rutt, så att du kan planera din vandring ännu bättre.

Den här robusta sportklockan har en ljusstark AMOLED-display som visar din information tydligt under alla förhållanden. En känslig pekskärm och knappar gör användningen enkel och intuitiv. Det fiberförstärkta polymerskalet gör den här klockan till en hållbar och pålitlig följeslagare på alla dina äventyr.

Garmins Coach-funktion erbjuder anpassade träningsplaner för löpning på olika resor. Du kan sätta upp mål för dig själv och enkelt följa dina framsteg. Klockan håller dig på rätt spår och hjälper dig att balansera ditt liv. Dessutom gör dagliga träningsförslag din dag roligare och mer lekfull.

Välj Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan och låt den bli din pålitliga följeslagare i ditt aktiva liv. Njut av träningen, le och låt klockan hjälpa dig att nå dina mål!

Din egen personliga coach

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan är din egen personliga coach som följer med dig vart du än går. Smartwatch-läget ger en fantastisk batteritid på upp till 31 dagar, så du kan glömma stressen över att batteriet tar slut. Med upp till 82 timmars batteritid i GPS-läget kan du lita på att klockan ger tillförlitlig navigeringshjälp för dina vandringar och maratonträning. Njut av din träning och glöm batteritiden!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition Charcoal Grey DLC-belagd titanklocka har en innovativ integrerad ficklampa som du kan justera ljuset efter behov. Oavsett om du springer efter solnedgången eller före soluppgången blinkar den röda varningslampan i din löptakt, vilket förbättrar din synlighet och säkerhet. Stil och säkerhet går hand i hand med den här klockan!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titanklocka är inte bara till för löpare. Den har förinstallerade sportprofiler för en mängd olika sporter, inklusive lagsporter som fotboll och amerikansk fotboll, samt flera racketsporter. Oavsett om du är klättrare, fotbollsspelare, maratonlöpare eller multisportare är Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan redo att ta dig an utmaningen tillsammans med dig!

Personlig anpassning och mångsidighet

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition Charcoal Grey DLC-belagd titanklocka erbjuder oändliga möjligheter att personifiera och anpassa den efter dina exakta behov. Du kan ladda ner ytterligare sportappar, datafält och urtavlor från Connect IQ™-butiken för att få exakt de funktioner du vill ha. På så sätt kan du se till att din klocka ser ut och fungerar precis som du vill ha den.

Du hittar också ett brett utbud av armband i olika färger och material, så att du kan byta armband efter dina behov. Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titanklocka är perfekt för vardagsbruk och speciella tillfällen.

Den här klockan är inte bara en klocka, den är som din personliga tränare. Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition Charcoal Grey DLC-belagd titanklocka uppmuntrar dig att leva livet fullt ut, ta ett djupt andetag, träna hårt och njuta av varje ögonblick. Den kommer att vara din pålitliga följeslagare på alla dina äventyr. Nu är det dags att glänsa och uppnå dina mål!

Kraftfulla funktioner för att förbättra din prestation

Batteritid: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolfibergrå DLC-belagd träningsklockans batteri räcker i upp till 31 dagar vid kontinuerlig användning och 82 timmar i GPS-läge. Så du kan lita på att batteriet räcker för långa löprundor och äventyr utan avbrott.

Integrerad ficklampa. Smartklcokan har också en röd varningslampa som blinkar i takt med din löphastighet. Detta förbättrar din synlighet och säkerhet, särskilt när du tränar i skymningen eller springer på natten.

HillScore: Funktionen Hill Score mäter din förmåga att springa i uppförsbackar och utvärderar dina framsteg över tid. Den använder VO2max och tidigare träningshistorik för att beräkna en poäng som återspeglar din prestation över tid. På så sätt kan du följa dina framsteg i branta och långa stigningar och sikta på bättre resultat.

Poäng föruthållighet. Det tar hänsyn till faktorer som VO2max, träningsbelastning och andra faktorer för att hjälpa dig att bättre bedöma din konditionsutveckling. Detta ger dig värdefull information för att optimera din träning.

Jetlag-assistent: Jetlag-assistenten hjälper dig att bättre anpassa dig till tidsfördröjning genom att ge råd om ljusnivåer, sömnrytm och träning. Detta hjälper dig att minimera effekterna av jetlag och återhämta dig snabbare efter resan.

Avancerad löpningsprestanda med handledssensor: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition Charcoal Grey DLC-belagd titanklocka har en innovativ handledssensor som mäter din löpningsprestanda direkt från handleden. Detta ger dig värdefull information om hur mycket kraft du applicerar på dina ben när du springer. Du kan sömlöst hantera din ansträngning och finjustera dina träningspass utan behov av ytterligare tillbehör.

Mångsidig spårning av sporter. Nu med tillägg av lagspel som fotboll, amerikansk fotboll och racquetball. Du får detaljerad information och användbara råd om din prestation i olika sporter för att hjälpa dig att bli en bättre idrottare.

Premiumkartor och satellitbilder. Detta hjälper dig att navigera och hitta nya rutter med självförtroende och noggrannhet.

Kartintegrering: Garmin Epix Pro-klockan integrerar kartor på framsidan med intressepunkter (POI), t.ex. vattenhål. Under ett lopp kan du se de punkter du har valt på kartan direkt på klockskärmen, vilket gör det enklare att navigera och håller dig på rätt spår.

Garmin coach: få kostnadsfria, skräddarsydda träningsplaner från professionella coacher för distanser på 5 km, 10 km och halvmaraton. En Garmin-coach hjälper dig att nå dina mål och förbättra din kondition med ett personligt träningsprogram.

Hållbar design: enheten är hållbar med en ljusstark AMOLED-skärm, känslig pekskärm, knappar och ett skal av fiberförstärkt polymer. Vissa modeller har även en klockram i titan och reptåligt safirglas. Klockan är testad för värme, stötar och vattentålighet enligt amerikanska militära standarder.

Visualiserad tävlingsprognos: enheten uppskattar användarens löphastighet på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton.

PacePro™: planera din tävlingsstrategi med GPS-baserad tempovägledning på den valda rutten eller distansen.

ClimbPro-funktion: visar aktuella och framtida stigningsdata i realtid på en laddad rutt.

Klättringsanpassat tempo: håll samma löptempo med samma ansträngning i plan terräng och i klättringar.

Redoför träning: Omedelbart när du vaknar visar enheten en poäng för din träningsberedskap baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsstress osv. Baserat på din poäng kan du enkelt avgöra om du ska träna hårt idag eller ta det lite lugnare.

Träningsstatus.

Prestationsdata: få omfattande träningsdata som VO2max, träningsstress och annan relevant information som hjälper dig att spåra dina framsteg.

Uthållighet i realtid: Undvik överansträngning genom att övervaka och hantera dina ansträngningsnivåer i realtid. På så sätt kan du optimera din prestation och undvika trötthet.

Dagliga träningsförslag: upptäck de övningar som föreslås under veckan, anpassade efter varje löprunda eller cykeltur. På så sätt kan du planera och övervaka din träning på ett effektivt sätt.

Återhämtningsassistent: Återhämtningsassistenten hjälper dig att avgöra hur mycket vila du behöver innan nästa intensiva pass, baserat på din senaste träning.

Race Widget: Race Widget hjälper dig att förbereda dig för ditt nästa lopp genom att ge värdefulla träningstips, personliga dagliga träningsförslag och mer för att förbättra din tävlingsberedskap.

HIIT-träningspass: spåra dina HIIT-träningspass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade träningspass. Detta gör att du kan spåra dina framsteg och uppnå effektiva träningsresultat.

Animerade träningspass: följ animerade träningspass utformade för pulshöjning, styrketräning, yoga och pilates på klockskärmen. Få visuell vägledning och spårning under dina träningspass.

Freestyle-skidåkning och snowboardåkning: med klockan kan du spåra data för uppstigning och nedförsbacke samt se information om tempo, nedförslängd och lutning, så att du kan njuta av din freestyle-skidåkning och snowboardåkning till fullo.

Dynamik för längdskidåkning: mät din arbetsbelastning för längdskidåkning genom att para ihop klockan med pulsbältet HRM-Pro™ Plus (tillval). Få mer exakt information om din träning och dina prestationer inom längdskidåkning.

Surfing: registrera viktig information om din surfing, t.ex. antal surfade vågor, maxhastighet, distans och mycket mer. Detta gör att du kan spåra och förbättra dina färdigheter på vattnet.

Mountain Bike Dynamics: spåra detaljerna i dina mountainbike-turer och få mer detaljerad information om din prestanda med Grit™- och Flow™-data. Analysera dina körlinjer, inbromsningar och annan mountainbikedynamik.

SATIQ™-teknik. Få mer exakt positioneringsnoggrannhet samtidigt som batteritiden förlängs när du navigerar utomhus.

ABC-sensorer: klockan har en inbyggd höjdsensor, en barometrisk trycksensor och en triaxial elektronisk kompass. Dessa sensorer ger dig exakt information om höjd, barometertryck och riktning när du är utomhus.

Topokartor från flera kontinenter. Sapphire-modellerna levereras förinstallerade med en lokal topokarta som visar landformer, höjdskillnader, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska kännetecken.

SkiView™-kartor: kartor med över 2 000 skidorter, tydligt märkta med backnamn och svårighetsgrader. Dessa kartor hjälper dig att planera dina skidresor och stanna i backen med en karta.

Kartor över golfbanor: smartklockan är förinstallerad med CourseView-kartor över mer än 43 000 golfbanor runt om i världen. De färgglada kartorna hjälper dig att navigera på golfbanorna och ger exakt information om banans egenskaper.

NextFork™-vägledning: den här praktiska funktionen visar dig avståndet till nästa korsning och namnet på vägen med en snabb blick. Detta gör att du enkelt kan navigera på banorna och se till att du inte missar några felaktiga vägval.

Angedet avstånd du vill resa och enheten kommer att föreslå rutter som slutar vid startpunkten. Dessutom hjälper Trendline™ Favourite Routes dig att hitta de rutter som lokalbefolkningen föredrar, så att du kan utforska nya landskap och utmana dig själv.

Vägvisning: skapa en rutt i Garmin Connect™ appen eller synkronisera din favoritrutt till en tredjepartsplattform för detaljerade vägbeskrivningar längs vägen. Detta hjälper dig att hålla dig på rätt spår och njuta av smidig navigering på alla dina resor.

Widget för soluppgång och solnedgång. Med den här informationen kan du planera dina rutter och aktiviteter efter solljuset.

Morgonrapport: så snart du vaknar visar klockan en sammanfattning av din sömn och träning. I rapporten kan du se pulsvariationer, väderdata och annan användbar information som hjälper dig att planera och förbereda dig för dagen.

Pulsvariation: den här funktionen spårar din pulsvariation och ger dig en komplett bild av din hälsa, träning och återhämtning. Pulsvariationen är ett användbart mått för att övervaka kroppens stressnivåer och återhämtning.

Oxidationssensor för puls. Den hjälper dig att bedöma hur din kropp anpassar sig till höga luftnivåer och ger dig viktig information om din hälsa.

Sömnspårning och sömnkvalitetspoäng: klockan spårar din sömn och bedömer din sömnkvalitet med en sömnkvalitetspoäng. Den ger information om sömnstadier, sömnlängd och kvalitetspoäng för att hjälpa dig att bättre förstå din kropps återhämtning och få personliga tips för att förbättra din sömnkvalitet.

Body Battery™ energinivåspårning: den här funktionen hjälper dig att övervaka kroppens energinivåer och identifiera de bästa tiderna för aktivitet och vila. Body Battery™ ger dig en indikation på när du är som mest energisk och när du bör vila.

Övervaka dina stressnivåer. Detta hjälper dig att bli medveten om dina stressfaktorer och bättre hantera din stress.

Funktionen Health Snapshot™: med den här funktionen kan du registrera viktig hälsoinformation under 2 minuter. Du kan skapa en rapport av denna information för att dela med dig till din vårdpersonal. Health Snapshot™ hjälper dig att övervaka och dokumentera din hälsostatus.

Anpassning till hög luftfuktighet och värme: Med Health Snapshot kan du kontrollera hur din kropp anpassar sig till hög luftfuktighet eller värme. Detta hjälper dig att bedöma din kropps prestanda i olika miljöer och vidta nödvändiga anpassningsåtgärder.

Smartameddelanden: När din smartklocka är parkopplad med din iPhone® eller Android™ smartphone kan du ta emot e-post, textmeddelanden och aviseringar direkt på klockskärmen. Detta möjliggör bekväm kommunikation utan att behöva plocka upp telefonen.

Musik: du kan ladda ner låtar och spellistor från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto till din smartklocka, så att du kan lyssna på musik i hörlurarna utan att använda telefonen. Du kan styra musikuppspelningen direkt från klockans skärm.

Garmin Pay - Du kan använda Garmin Pay för att påskynda betalningar i kassan och underlätta betalningsöverföringar. Garmin Pay fungerar med partnersystem så att du kan betala med din smartklocka på kompatibla betalterminaler utan ett fysiskt betalkort.

Säkerhets- och spårningsfunktioner- Om du känner dig osäker eller om din klocka upptäcker en händelse kan du använda säkerhets- och spårningsfunktionerna. Klockan skickar ett meddelande med platsinformation i realtid till utvalda kontakter så att de kan hjälpa dig om det behövs.

Aktivitetsspårning: du kan spåra upp till 50 av dina aktiviteter på smartklockan. Den här funktionen ger dig ett snabbt och bekvämt sätt att hålla dig uppdaterad om dina investeringar.

Connect IQ™ Store: med Connect IQ™ Store kan du ladda ner klockdiagram, datafält och appar till din smartklocka. Du kan anpassa innehållet på din klockskärm och lägga till funktioner som passar dina behov.

Hantering av strömförbrukning: övervaka hur olika inställningar och sensorer påverkar din klockas batteritid. Detta hjälper dig att optimera din klockanvändning och förlänga batteritiden när det behövs.

Tekniska specifikationer:

  • Mått: 51 x 51 x 14,9 mm
  • Vikt: 88 g
  • Material boett: titan
  • Kroppsmaterial: fiberförstärkt polymer, bakboett av titan.
  • Armbandsmaterial: silikon och läder
  • Skärmstorlek: 1,4" (454 x 454 px)
  • Material i klockglaset: safirglas
  • Batteritid: upp till 31 dagar i smartwatch-läge, upp till 82 timmar i GPS-läge
  • LED-ficklampa
  • Vattentålighet 10 ATM

i paketet ingår Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titan och rödbrunt läderarmband 51 mm 010-02804-30 smartklocka samt USB-C/datakabel och dokumentation.

SKU 56973
Varumärke Garmin
Boetts bredd 51 mm
Glas Safirkrystal
Armband Läder
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 26mm
Armbandets längd 127 - 210 mm
Färg på armband Brun
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast, Titan
Garanti 2 år
mpn 010-02804-30