Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition Soft Gold Stainless Steel Limestone Leather Band 010-02776-30

Prishistorik

Produktens prishistorik
Pris nu: 8589.00 Kr
Normalpris: 11899.00 Kr
Lägsta pris 30 dagar före prissänkning: 8299.00 Kr

Presale

SKU: 57705
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition 010-02776-30 smartklocka med batteritid i toppklass

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition med mjukt guldfärgat rostfritt stål och ljusgrått läderarmband 010-02776-30 smartklocka är utformad för kontinuerlig, daglig användning. Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Sportklocka i mjukt guldfärgat rostfritt stål med avancerade träningsfunktioner, kontinuerlig hälsoövervakning och LED-ficklampa gör det enklare än någonsin att tänja på dina gränser. Klockan är utrustad med en reptålig Power Sapphire™ solcellsladdad kristall, vilket gör att batteriet räcker i upp till 14 dagar i smartwatch-läge och upp till 43 dagar med GPS i expeditionsläge när den bärs i 3 timmar i direkt solljus varje dag. Paketet innehåller också ett silikonarmband i Tundra-färg!

Smartklocka med ram i rostfritt stål, reptåligt glas och exakt pulssensor - den perfekta följeslagaren för ett aktivt liv

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition 010-02776-30 smartklocka har en 42 mm bred, guldfärgad ram i rostfritt stål och ett ljusgrått läderarmband. Klockan har ett reptåligt Power Sapphire-glas och är ett utmärkt val för hård användning på vandringar och utomhus. Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition Soft Gold Stainless Steel Limestone Leather Band 010-02776-30 sportklocka är en sportig enhet som kombinerar snyggt utseende med hållbarhet. Klockan har en solcellsladdad MIP-display för tydlig synlighet under alla förhållanden. Den responsiva pekskärmen och de praktiska knapparna ger en enkel och intuitiv användarupplevelse. Boetten är också tillverkad av fiberförstärkt polymer, vilket gör klockan lätt och hållbar. Klockan har genomgått rigorösa tester för att bevisa dess värme-, stöt- och vattentålighet enligt amerikanska militära standarder.

Garmin Fenix 7S Pro sportklocka är utrustad med en ny generation (Gen 5) pulssensor som ger dig mer exakt information om dina prestationer i alla sporter. Pulssensorn är utformad för att optimera din prestation och hjälpa dig att nå dina mål på ett mer effektivt sätt. Oavsett om du springer, cyklar, simmar eller utövar någon annan sport kommer pulsmätaren att ge dig värdefull information om dina framsteg och hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå.

Nya funktioner i Fenix 7S Pro smartklocka

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition med sin mjuka guldfärgade stålram erbjuder ett omfattande utbud av funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för en aktiv livsstil. Den är utformad för att ge högkvalitativ, mångsidig spårning och för att förbättra effektiviteten och effektiviteten i din träning.

 • Klockan har en integrerad ficklampa med justerbart ljus för träning i svagt ljus. Dessutom förbättrar en lampa som blinkar beroende på din löptakt synligheten på natten, vilket garanterar ett säkert träningspass.
 • Funktionen Hill Score mäter din förmåga att springa i uppförsbackar och utvärderar dina framsteg över tid med hjälp av VO2max och träningshistorik. Genom att mäta löpkraft i branta stigningar och löputhållighet i långa stigningar beräknar funktionen en poäng baserat på långsiktig prestation.
 • Funktionen Endurance Score mäter uthållighet och visar hur träning påverkar den totala uthålligheten i olika sporter. Dynamisk mätning använder en mängd olika faktorer som VO2max, kortsiktig/långsiktig träningsinsats och andra faktorer för att bättre bedöma fitnessutveckling än att bara spåra VO2max.
 • Jetlag-assistenten hjälper till att minimera effekterna av tidsförskjutning genom att ge tips om ljusnivåer, sömnrytm och träning.
 • Löpeffekt med handledssensor: övervaka effektfördelningen på löpbandet och hantera din ansträngning mer effektivt. Nu kan du se din löpkraft direkt från ditt armbandsur utan att behöva några extra tillbehör.
 • Nya sporter: Sportklockan erbjuder också omfattande sportspårning och förladdade sportprofiler för olika sporter, inklusive lagsporter som fotboll, amerikansk fotboll och racquetball.
 • Du kan komplettera din klocka med en Outdoor Maps+-prenumeration, som ger premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (hela världen) som laddas ner direkt till klockan.

En sportklocka med ett brett utbud av funktioner

Sportklockan Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition har en boett i mjukt guldfärgat stål och är en toppmodern enhet med ett brett utbud av funktioner för aktiva användare. Med funktionen Forward on Route kan du lägga till waypoints så att du enkelt kan se förinspelade waypoints längs vägen. Enheten erbjuder också kostnadsfria träningsplaner med Garmin Coach och adaptiv coachning, omfattande träningsdata inklusive VO2max och träningsansträngning samt realtidsdata. Klockan uppskattar användarens löptakt på olika avstånd och ger GPS-baserad vägledning för planering av tävlingsstrategi med PacePro-funktionen. Den visar också aktuella och framtida stigningar på en laddad rutt i realtid med ClimbPro-funktionen. Garmin Fenix 7S Pro erbjuder också dagliga träningsförslag, en återhämtningsassistent, HIIT-träningsspårning och animerade träningspass för olika typer av träning. Dessutom innehåller den funktioner för en mängd olika aktiviteter som friåkning, snowboard, längdskidåkning, surfing och mountainbike. Enheten har också exakta kartor för olika aktiviteter, t.ex. topokartor, Skiview™-kartor för skidåkning och golfbanekartor. Garmin Fenix 7S Pro har också praktiska funktioner för ruttnavigering, som NextFork™-vägledning och ringvägsvägledning, samt widgetar för soluppgång och solnedgång som hjälper dig att planera din rutt. Den spårar också din hälsa genom sömnövervakning, hjärtfrekvensvariabilitet, övervakning av syremättnad och övervakning av stressnivå. Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition är en mångsidig och avancerad enhet som hjälper användare att spåra och utveckla sin kondition genom olika träningsformer, samt att förstå kroppens återhämtning och hälsostatus.

Garmin Fenix 7S Pro sportklocka erbjuder ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att förbättra din träning och övervaka din hälsa. Klockan har en Health Snapshot™-funktion som gör att du kan samla in och dela hälsoinformation med vårdpersonal. Den har också användbara funktioner för anpassning till hög höjd och varmt klimat, smarta aviseringar från din telefon, musiklyssning via dina favoritappar, Garmin Pay™ närhetsbetalning, säkerhets- och spårningsfunktioner, spårning av aktiekurser och en Connect IQ™-butik för ytterligare appar på klockan. Dessutom har klockan funktioner som hjälper dig att optimera din träning, t.ex. spårning av belastningsförhållande, förbättrad anpassning till hög höjd, spårning av esterataprestanda och adaptiv coachning som ger skräddarsydda träningspass baserat på prestanda och återhämtning.

Specifikationer:

 • Mått: 42 x 42 x 14,1 mm
 • Kropps- och rammaterial: titan och fiberförstärkt polymer
 • Klockglas: reptåligt Power Sapphire™ ultraladdat glas
 • Displaystorlek och upplösning: 1,2" transflektiv MIP, 240 x 240 px
 • Armband: läder
 • Kroppsvikt: 42 g
 • Minne: 32 GB
 • Batteritid: Smartwatch-läge: upp till 11 dagar (14 dagar med solcellsladdning) / Endast GPS: upp till 37 timmar (46 timmar med solcellsladdning) / Expedition GPS: upp till 26 dagar (43 dagar med solcellsladdning)
 • Vattentålighet: 10 ATM
 • Trådlös anslutning: BLUETOOTH®, ANT+® och Wi-Fi®.

Inkluderar Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition sportklocka i guldfärgat rostfritt stål och ljusgrått läderarmband 010-02776-30, silikonarmband i Tundra-ton, USB-C laddnings-/datakabel och användarhandbok.

SKU 57705
Varumärke Garmin
Boetts bredd 42 mm
Glas Safirkrystal
Armband Läder
Boetts färg Guld
Armband bredd 20mm
Armbandets längd 108 - 182 mm
Färg på armband Beige
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast, Rostfritt stål
Garanti 2 år
mpn 010-02776-30