Garmin Instinct klockarmband sunburst 010-12854-03

499,00Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 3)
SKU
42325

Garmin Instinct klockarmband sunburst 010-12854-03‌. Armbandet är tillverkat i silikon och det har en gul färg. Spännet är mörkgrå. I paketet ingår ett silikonarmband och bandstift. 

Passar ihop endast med Garmin Instict. 

Vi rekommenderar att du rengör ditt silikonarmband regelbundet. Du kan rengöra ditt armband efter det har svettats ner eller efter du har använt solkräm. Du kan skölja klockans boett med vatten eller med rengöringsduk.

Det är viktigt att Garmin armbandet är tillräcklig lös när du använder det så du undviker skav. Tvätta din Garmin klocka noggrant och låt den torka om den har blivit utsätt för svett eller klor. Om klockan utsätts för vätska under lång tid kan den irritera huden under klockan. Genom att undvika följande kemikalier kan du hindra hudirritation och ändringar i klockan: myggmedel, krämer, parfymer osv.

Om du följer instruktionerna borde din Garmin upplevelse vara helt perfekt! Om du märker hudirritation sluta använda armbandet tills ditt hud blir bra igen. Glöm inte rengöra ditt Garmin armband noggrant speciellt efter det har blivit utsätt för kemikalier eller svett. Om du ändå för hudirritation bör du kontakta läkaren.

Mer information
SKU 42325
Varumärke Garmin
Kompatibilitet Garmin Instinct
Armband Gummi / Silikon
Klockarmband typ Gummi / Silikon
Färg på armband Gul
Armband bredd Custom fit
Armbandets längd 132 - 224 mm
Garanti 2 år
mpn 010-12854-03

© 2022 Klockmagasinet.com