Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3

3349,00 Kr 2590,00 Kr Du sparar: 759,00Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
44057

Garmin Lily Classic - En liten smartwatch som kombinerar stil med stor funktionalitet

Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 är en liten smartwatch för de som uppskattar både stil och innovativ funktionalitet. Hålla dig uppkopplad på ett modernt men klassisk sätt och upptäck Garmin Lilys breda sortiment av funktioner. Som den minsta Garmin smartwatch hittills sitter Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 mycket snyggt på din handled. Väcka den ljusstarka pekskärmen med bara en rörelse av din hand. Funktionerna på skärmen försvinner när de inte används för att visa en stilig mönstrad lins istället. Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 har ett klassiskt vit läderarmband som är kombinerad med en elegant guldfärgad boett som är tillverkad i rostfritt stål. Med det utbytbara armbandet går det lätt för dig att matcha klockan med din unika stil.


Garmin Lily i ett nötskäl:

 • En klassisk design med vacker mönstrad lins och dold pekskärm
 • Ha alltid koll på dina energinivåer, sömn, steg och stress
 • Smarta telefonnotiser (iOS och Android) och svara på SMS (Android)
 • 7 motiverande träningsappar som hjälper dig att må bra
 • Upp till 5 dagar batteritid utan paus
 • Vattentät till 5ATM (passar för simning och dusch)
 • BLUETOOTH® och GPS (via en kompatibel smartphone)
 • Musikstyrning

Äntligen en liten smartklocka för de som uppskattar stil

Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 har en mycket liten boett på bara 35 mm som ser balanserad ut även på en mindre handled. Denna snygga smartwatch har en vacker design som passar till precis alla tillfällen. När du inte använder klockans pekskärm ser du en stilig mönstrad lins som får denna smartklockan se ut som en elegant analog. Genom att röra på din handled eller trycka på skärmen väcker du den ljusstarka pekskärmen som gör det lätt för dig att hitta de funktionerna som du behöver.

En liten klocka med stor funktionalitet

Denna klockan är designad för att ge dig både och: en liten och snygg design som sitter bekvämt på din handled och innovativ funktionalitet för att göra din vardag lite enklare. Med upp till 5 dagar batteritid i smartwatchläge kan du lita på att denna klockan håller dig igång utan paus. Läs vidare för att upptäcka vad Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 har att erbjuda dig.

Hålla koll på din kropp med Body Battery™ och Pulse Ox™

Garmin Body Battery™ funktionen gör det lätt för dig att hålla koll på kroppens energinivåer. Hitta den optimala tidpunkten för såväl aktivitet som också vila. Med Pulse Ox™ sensorn kan du använda din klocka för att göra praktiska stickprov på blodets syremättnad. Provet är lätt att göra när som helst under dagen eller medan du sover. Med Pulse Ox™ lär du mer om hur väl din kropp tar upp syre.

Lättanvänd handledspulsmätning

Med Garmin Lily Classic Light Gold-White går det enkelt att mäta din puls direkt från din handled. Denna klockan erbjuder dig kontinuerligt pulsmätning med vilken du har alltid koll på ditt läge. Om din puls blir för hög eller låg får du en varning från din smartklocka.

Lär dig mer om din stress, sömn, mens och vätskeintag

Garmin Lily Classic Light Gold-White förstår att ditt välbefinnande beror på så mycket mer än bara träning och fysisk kondition. Denna klockan ser på ditt välmående från ett mångsidigt perspektiv. Klockans funktionen för stressregistrering hjälper dig i att hitta balansen mellan lugn och stress. Din klocka påminner dig att sakta farten när den märker att du är stressad. Med klockans enkla avsläppande andningsövningar går det lätt att varva ner även när du har kort om tid. Klockan har andningsregistrering med vilken du får data om hur du andas under dagens lopp.

Genom att koppla din klocka till Garmin Connect appen blir det enkelt att hålla koll på din menstruationscykel. Logga dina symtom via din klocka och lär dig optimera din träning och kost med din cykel. Den praktiska vätskekontroll funktionen hjälper dig med att komma ihåg att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Logga ditt vätskeintag på din klocka och låt din klocka ta hand om påminnelser när det är dags att ta ett glas till.

Vill du lära dig mer om hur du sover? Med den avancerade sömnregistreringen av Garmin Lily Classic Light Gold-White får du en komplett bild av hur bra du sover. Funktionen gör en praktisk sammanställning som omfattar din pulsoximetri, andningsdata och information över dina sömnstadier som visar uppdelningen mellan lätt, djup och REM sömn.

Hålla dig uppkopplad dygnet runt

Garmin Lily Classic Light Gold-White är en innovativ smartklocka som gör det enkelt att hålla dig uppkopplad till dina närmaste. Med klockans smartaviseringar tar du emot e-post, sms och kalenderpåminnelser direkt på klockans skärm när den är parad ihop med en kompatibel smartphone. Om du har en Android-mobil kan du även svara på dina SMS direkt via din klocka. Känn dig trygg med klockans praktiska säkerhets- och spårningsfunktioner som du kan använda för att skicka din realtidsplats till dina nödkontakter när du behöver hjälp.

Denna klockan är kompatibel med Garmin Connect applikationen med vilken du kan upptäcka ännu mera. Appen är gratis och kan laddas på såväl iOS som Android enheter.

Motivation till en aktivare vardag!

Nu går det enkelt att göra din vardag lite aktivare. Garmin Lily Classic Light Gold-White hjälper dig i att ha koll på såväl dina steg som också förbrända kalorier. Hitta ny motivation från att se hur mycket du rör på dig under dagens lopp. De uppmuntrande sportappar gör det lätt att göra dina träningssessioner lite roligare genom mångsidiga träningspass för yoga, pilates, styrketräning och mera. Koppla din klocka till din telefons GPS och få exakt distansdata under dina löpturer och promenader även när du tränar utomhus.

Älskar du att lyssna på musik när du tränar? När din Garmin Lily Classic Light Gold-White är kopplad ihop med din smartphone kan du använda din klocka för att kontrollera dina spellistor. Spela musik från din telefon och byta låten med din Garmin Lily.

Tekniska specifikationer:

 • Corning® Gorilla® Glass 3
 • Skärm: 240 x 201 px TFT LCD svartvit pekskärm (2,5 x 2,1 cm)
 • Höljets storlek: 34,5 x 34,5 x 10,15 mm
 • Vikt: 24g
 • Höljets material: Fiberförstärkt polymer
 • Armbandets material: läder (vit)
 • Armbandets storlek: 125-190 mm (passar på handleder med en omkrets mellan 110-175 mm). Det utbytbara armbandet är 14 mm bred
 • Batteri: litiumjon, upp till 5 dagar i smartwatchläge
 • Vattentät till 5 ATM (passar för simning)
 • Minne: 14 dagar av aktivitetsspårningsdata, 7 aktiviteter + tidtagning

Paketet inkluderar: en Garmin Lily Classic Light Gold-White 010-02384-B3 klocka, instruktioner och en laddningskabel.

Mer information
SKU 44057
Varumärke Garmin
Boetts bredd 35 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Läder
Boetts färg Vit
Armband bredd 14mm
Armbandets längd 130 - 200 mm
Färg på armband Vit
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn 010-02384-B3

© 2022 Klockmagasinet.com