HAVU Virta 42 mm 10061

I lager (Antal: 2)

SKU: 57433
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

HAVU Virta 42 mm 10061 är en klocka tillverkad av valnötsträ. Det klassiska minimalistiska armbandsuret är det perfekta valet för alla som letar efter en unik klocka, och trämönstret gör varje klocka helt unik. HAVU träklockor är av finsk design och passar i minimalistiska och skandinaviska stil. Som material är trä bekvämt på handleden, det känns inte kallt eller svettigt. Bakboett är också gjord av trä, och klockan är behandlad med träolja för att göra den motståndskraftig mot tid och slitage. I paketet hittar du inte bara klockan utan även ett förkortningsverktyg för att korta armbandet så att det passar din handled.

HAVU Virta 42 mm 10061 drivs av ett högkvalitativt schweiziskt Ronda 763 kvartsurverk, och urtavlan är färdig med silverfärgade detaljer. Urtavlan är skyddad av safirglas. Varje träklocka levereras i tillverkarens originalförpackning, och HAVU armbandsur levereras med två års garanti.

SKU 57433
Varumärke HAVU
Boetts bredd 42 mm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Urverk Kvartsur (batteri)
Glas Safirkrystal
Luminiscens Nej
Material Rostfritt stål
Modul Ronda 763
Form Rund
Armband Träd
Armband bredd 18mm
Färg på armband Brun
Boetts tjocklek 10
Armbandets längd 130 - 185 mm
Boetts färg Övriga färger
Färg, urtavla Brun
Vattentäthet 50m / 5atm
Garanti 2 år
mpn 10061