Huawei Watch GT4 41mm Elegant Edition Guld

I lager (Antal: 2)

SKU: 59211
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Huawei Watch GT4 41mm Elegant Edition Guld - klockrent smartklocka i toppklass

Huawei Watch GT4 41mm Elegant Edition Gold är en stilren smarklocka som kombinerar mångsidiga fitness-, hälso- och livsstilsfunktioner för vardagsanvändning och professionell träning. Klockan har en guldfärgad 41,3 mm bred och 9,8 mm tjock kropp i rostfritt stål. Den ljusstarka 1,32-tums AMOLED-skärmen har stöd för både touch och glidande rörelser. Det 18 mm breda guldfärgade armbandet i rostfritt stål passar handleder med en omkrets på 120-190 mm. Huawei Watch GT4 fitnessklocka är vattentät till ett djup av 50 meter, så du kan använda den i t.ex. en swimmingpool utan några bekymmer. Vid normal användning är batteritiden cirka 7 dagar. Anpassa din egen urtavla genom att använda Huawei Health-appens urtavlebutik, som har nästan 10 000 olika urtavlor. Huawei Watch GT4 fitnessklocka är kompatibel med både Android- och iOS-enheter (Android 6.0 eller senare - iOS 9.0 eller senare).

Grundläggande funktioner

Huawei Watch GT4 41mm Elegant Edition Gold smartklocka har stöd för trådlös laddning och 7 dagars lätt användning efter full laddning. Du kan använda din Huawei-telefon för omvänd laddning när en laddare inte är tillgänglig. Huawei Watch GT4 smartklocka har stöd för kalenderappen och du kan synkronisera kalenderinformation från din telefon. Du kan ansluta klockan via Bluetooth för samtal och lagra kontakter till familj, vänner och kollegor i klockans minne. Huawei Watch GT4 smartklocka har inbyggd GPS för exakt positionering. Om du råkar gå vilse på din joggingtur kan du slå på återvägen och röstassistans i realtid för att vägleda dig säkert tillbaka till din bekanta rutt. Klockan beräknar navigeringssträckan och visar återstående sträcka och beräknad ankomsttid. Klockan har barometer och kompass så att du kan njuta ännu mer av utomhuslivet. Anslut din telefon till klockans app Fjärrslutare och tryck sedan bara på klockans fotoikon för att ta bilder med telefonens kamera. Väderappen ger dig information om månens faser, tidvattenförändringar och tider för soluppgång och solnedgång.

Para ihop Huawei Watch GT4 med din telefon för att styra uppspelningen av klockans musik på din telefon. Oavsett om du vill byta låt eller justera volymen kan du göra allt på klockan. Du kan också synkronisera musik från din telefon till din klocka och lagra upp till cirka 500 MP3-låtar på din klocka, samt ansluta din klocka till Bluetooth-hörlurar eller använda högtalartelefonen för att spela upp låtar. Med dessa funktioner kan du njuta av offline-musik när det inte är bekvämt att bära med sig telefonen, till exempel när du är på resande fot eller tränar (stöd för offline-musik är inte tillgängligt på iOS-telefoner).

Fitness och kondition

Håll koll på din dagliga aktivitet med Huawei Watch GT4 41mm Elite Edition Stainless Steel-fitnessklockans många funktioner! Automatisk paus/återupptagning av träningspass för en enkel användarupplevelse utan avbrott. Tjäna och spåra dina målkilometer med de nya aktivitetsringarna som uppmuntrar till rörelse med smarta träningsförslag. Med Huawei Watch GT4 fitnessklocka kan du skapa dina egna löpplaner, skräddarsydda banor och intervallträning. Klockan har stöd för GNSS-positionering och erbjuder en rad professionella träningslägen, inklusive löpning, cykling, simning, triathlon, bergsvandring och trailrunning. Huaweis helt nya bedömningssystem Running Ability Index (RAI) utvärderar användarens löpförmåga efter varje träningspass och fastställer lämplig nivå för användaren, så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad med din löpstatistik.

Registrera ett brett spektrum av data, inklusive träningspassets varaktighet, distans, kaloriförbränning, tempo, steg, pulszon, aerob och anaerob belastning, VO2Max och återhämtningsfrekvens. Huawei Watch GT4 är också nybörjarvänlig, med ett fitnesssystem som ger bedömningar och förslag för nybörjarlöpare.

Spårning av hälsa

HUAWEI Healthy Living ger dagliga mål och hälsoförslag. Övervaka din sömnkvalitet och mät din hjärtfrekvens med Huaweis smarta pulsmätare, som ger dig varningar i tid när din hjärtfrekvens är för låg eller för hög. Den stöder sömnövervakning nattetid utan att störa dig och övervakar din hjärtfrekvens 24 timmar om dygnet. Huawei Watch GT4 har stöd för automatisk detektering av SpO2-nivån för syremättnad i blodet och övervakar regelbundet förändringar i SpO2-nivån under hela dagen. Ställ in ett viktmål för att få måltids- och näringsråd baserat på information som viktförändringar, kaloriräkning, genomsnittligt kaloriunderskott och kostloggar.

Huawei TruSleep™ övervakar kontinuerligt din sömnkvalitet under sömnen, analyserar din andningskvalitet under sömnen och använder big data-analys för att bedöma din sömnkvalitet. Med hjälp av Huaweis AI-teknik identifierar klockan exakt sex vanliga typer av sömnstörningar och ger över 200 förslag för att förbättra din sömn, samt personliga sömntjänster (som meditation, sömn efter träning och tupplur) för att förbättra din sömnkvalitet.

HUAWEI TruRelax™-tekniken ger avslappnande andningsövningar för att lindra stress. Aktivitetspåminnelser motiverar dig att hålla dig aktiv under dagen med Huawei Health-appen.

Specifikationer

 • Mått: 41,3 mm x 41,3 mm x 9,8 mm
 • Vikt: 37 g (utan armband)
 • Kroppsmaterial: metallram + ram i rostfritt stål. Förstärkt bakboett i polymerfiberkomposit
 • Material armband: polyuretan
 • Armbandets bredd: 18 mm
 • Armbandets omkrets: 120-190 mm
 • Display: rund 1,32" AMOLED-pekskärm, 466 x 466, PPI 352
 • Operativsystem: HarmonyOS
 • Batteritid: 7 dagar vid normal användning
 • Laddningsport: trådlös laddning
 • Laddningstid: ca 100 min.
 • Sensorer: accelerometer, gyroskop, pulsmätare och barometer
 • Inbyggd GPS
 • Bluetooth 5.2, stöd för BLE/BR/EDR
 • Inbyggd högtalare och mikrofon
 • Vattentålighetsklassning: 5 ATM, tål simning i pooler etc.

I paketet ingår Huawei Watch GT4 41mm Elite Edition Stainless Steel smartwatch, trådlös laddare och laddningskabel, snabbstartsguide, säkerhetsinformation och garantikort.

SKU 59211
Varumärke Huawei
Boetts bredd 41.3 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Rostfritt stål
Boetts färg Guld
Armband bredd 18mm
Armbandets längd 120 - 190 mm
Färg på armband Guld
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Herrklockor
Material Rostfritt stål
Garanti 2 år
mpn 55020BJA