Kohinoor Duetto zirkonium och rosèguld förlovningsring 006-093P

SKU: 57685
Text
Vanessa

Max: 15 tecken.  Obs! Graverade produkter kan inte returneras.

Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.
Storleksguide

Kohinoor Duetto zirkonium och rosèguld förlovningsring 006-093P är en spektakulär tvåfärgad förlovningsring i zirkonium för alla som letar etfter en tålig ring. Zirkonium är en metall som är mycket motståndskraftig mot korrosion. Ringen är prydd med ett roseguldfärgat bälte i 14 karat roseguld. Denna tvåfärgat ring har en bredd på 4,5 mm.

Kohinoor zirkoniumringar tillverkas på beställning och då är leveranstiden c.a 3-4 veckor. Vänligen notera att ringar som beställs från fabriken har endast bytesrätt. Mer information om ringen hittar ni nedan på Mer information -fältet. Kohinoor smycken tillverkas i Tavastehus, Finland.

Om du vill ha en gravyr väljer du först den textstil som du vill gravera och anger de uppgifter som du vill gravera i textrutan för gravyr (ringar kan vanligtvis rymma ett namn och ett datum). Observera! Graverade ringar kan inte returneras, så välj din storlek noggrant!

SKU 57685
Gravering 15
Varumärke Kohinoor
Ring modell Förlovningsring
Metal karat 14k
Kollektion Duetto
Bredd 4.5 mm
Bredd 4.5 mm
Kategori Damsmycken
Typ av sten Ingen sten
Typ av smycken Ringar
Material Roseguld, Zirconium
Färg Roseguld, Svart
Garanti 1 år
mpn 006-093P