Polar Vantage V2 Shift Black

4 990,00 Kr 4 390,00 Kr Du sparar: 600,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
48878
Andra modeller

Polar Vantage V2 Shift Black – en lätt premium multisport träningsklocka med avancerade funktioner!

Polar Vantage V2 Shift Black är en premium GPS multisportklocka som äntligen fortsätter den älskade Polar Vantage serien. Vantage V2 är en klocka med ett utmärkt sortiment av såväl tränings- som också smartfunktioner. Du kan räknä på en snygg träningsklocka som stödjer dig i att ta kontroll över ditt välmående och som pushar dig mot ännu bättre resultat som tränare. Med stöd av din Vantage V2 Shift Black klockan är du alltid beredd för ett nytt träningspass! Denna modell är ett bra val för såväl aktiva tränare som också professionella idrottare men passar även mycket bra för de som vill ta tag i sin träning med stöd av insiktsfull data. Den snygga Polar Vantage V2 är en unik kombination av de mest älskade funktioner av några av Polars bästa modeller hittills. Denna avancerade träningsklockan erbjuder dig tillgång till de flesta funktioner från både Vantage V och Polar Grit X modeller i en och samma klocka. Polar Vantage V2 Shift Black väger bara 52 och är en mycket lätt klocka jämfört med andra modeller i denna kategorin av avancerade träningsklockor! Klockan sitter bekvämt på din handled och mäter din puls med ultra-noggrann precision utan pulsbälte. Din klocka erbjuder en utmärkt kollektion av navigerings verktyg och vägleder dig med sina avancerade GPS och Komoot funktioner. Se till att dina träningspass motsvarar dina behov med hjälp av smarta funktioner som Polars Training Load Pro™ och Recovery Pro™ . Med Fuel Wise™ funktionen lär du dig mera om hur du håller en balanserad vätskebalans under dina träningssessioner. Klockan erbjuder ett mångsidigt utbud av analyseringsverktyg som gör det enkelt att följa dina data och förstå din träninssframgång. Den snygga Vantage V2 Black erbjduer dig även ett bra sortiment av smartwatch funktioner som musikstyrning samt väder- och telefon notiser!

Vem borde träna med Polar Vantage V2 Shift Black?

Denna träningsklockan är perfekt för målmedvetna tränare som har en passion för att nå nya resultat. Vantage V2 Shift Black är passar för simmare och är vattentät till 100m. Klockan är gjort av innovativa material som är slitstarka och optimal även för de lite mer krävande träningssessioner. Klockan har en stark aluminiumlegering med glasfiberarmerad polymer. Den färgrika och tydliga pekskärmen syns mycket bra även i solljus! Displayen är laminerad med Gorilla glass med antifingeravtrycksbehandling. Storleken på armbandet är M/L som passar för handleder med ett omkrets från 140 mm till 210 mm. Armbandet är gjort av bekvämt silikon och det går lätt att byta ut armbandet själv om du senare vill byta på din klockans utseende. Med VAntage V2 Shift Black får du till och med 40h träningstid med både GPS och pulsmätning på. De smarta strömsparlägen får batteriet att räcka längre som betyder att du får träna upp till 100 h utan att behöva ladda klockan. Om du inte använder GPS funktionen räcker batteriet till och med hela 7 dagar utan paus!

En mångsidig selektion av outdoor funktioner för de som villa träna ute i naturen

Tränar du hellst ute i naturen? Perfekt! Polar Vantage V2 Shift Black har mycket att erbjuda för dina träningssessioner. Upptäck den innovativa Hill Splitter™ funktionen och se hur du håller din takt i upp- och nedförsbackar. Med detta verktyg får du detaljerade analyser om träningspassets höjdprofil! Med Fuelwise™ funktionen lär du dig att förstå dina energinivåer lite bättre och för du tips för hur du håller energinivån under kontroll även under lite längre rutter. Följa med vädret i realtid via Vantage V2 Shift Black klockans skärm och använd klockans Komoot verktyg för att planera dina rutter. Klockan uppmuntrar dig att utforska nya träningsställe men på ett tryggare sätt. För löpare har Vantage V2 Shift Black en integrerad löpkraft funktion som håller koll på dina prestationer. Klockan hjälper dig i att hitta din balans och träna effektivare med hjälp av data om din puls och effekt. Löpeffekt funktionen reagerar mycket snabbt på ändringar, och passar även perfekt för de som vill träna kortare intervaller.

Mer data om din prestanda!

Med denna klockan mäter du din puls direkt från din handled med hjälp av avancerad Precision Prime™ teknologi. Vantage V2 är en pulsmätare som kombinerar optisk mätning med mätning av hudkontakt så att dina rörelser inte stör dina pulsmätningar. Polar Vantage V2 Shift Black registrerar din puls och aktivitet dygnet runt! Vantage V2 Shift Black är en träningsklocka som tar din återhämtning på allva. Klockan hjälper dig i att komma ihåg att vila tillräckligt efter din träningssession eller en hektisk dag på kontoret. Genom att lära förstå din återhämtning lär du dig att träna på ett smartare sätt.

Äntligen en Polar klocka med musikstyrning!

Polar Vantage V2 Shift Black har stöd för musikstyrning! Denna klockan har en funktion för musikkontroll med vilken du kan anpassa din musik direkt via din klockans skärm. Byta låt direkt eller paussa musiken. Genom att koppla din Vantage V2 till din telefon kan du välja vad du vill lyssna på. Att kunna styra musiken via din klockans display betyder att du inte längre behöver ta fram din telefon under din träningspass för att kunna byta låt!

Smarta prestationstester för löpning och cykling

Polar Vantage V2 erbjuder smarta prestationstester för både löpning och cykling. Nu kan du använda din klocka för att testa din prestanda och se om du verkligen tränar i de rätta träningszoner för din nivå. Genom att lära dig förstå dina puls, effekt och hastighets zoner blir det enkelt att anpassa dina träningssessioner så att du kan nå ännu bättre prestationer. Klockans testfunktion passar för såväl professionella tränare som också de som bara tycker om att träna med stöd av data! Detta verktyg ger dig data om din MAS (maximal aerob hastighet), MAP (maximal aerob effekt), maxpuls och VO2 maxvärde. Klockan har också en prestationstest för cykling! Lär dig förstå dina wattzoner och din funktionell tröskelwatt (FTP). Genom att upprepa testet då och då får du se dina personliga framsteg på ett mera konkret sätt. Få åtkomst till mer data gällande värden som FTP, VO2max och W/kg. OBS! För att kunna utföra dessa prestationstester behövs det en kompatibel wattmätare!

Ta hand om din sömnkvalitet!

Hur du sover spelar en viktig roll när det gäller ditt välmående! Lär dig mer om din sömkvalitet med Polars Sleep Plus Stages™ verktyget för sömnregistrering. Med denna funktion kan du analysera din sömn på ett enkelt sätt. Sleep Plus Stages™ registrerar håller koll på såväl mängden som ockå kvaliteten på din sömn och ger dig noggrann data om hur mycket REM, lätt och djup sömn du får under nattens timmar. Denna funktionen ger dig ett verktyg med vilken du kan lära dig med om hur det som händer under dagen har effekt på hur du sover.

Ny träningsmotivation och råd för att komma vidare

Gör dina träningsessioner lite roligare! Polar Vantage V2 Shift Black har FitSpark™ som är ett innovativt vekrtyg för personliga träningsprogram. Välj ett träningspass bland olika alternativ som är optimerade för just dig! FitSpark™ designar programmet så att det passar ihop med din återhämtning, din träningsnivå samt din träningshistorik. Genom att koppla din klocka till den populära Polar Flow appen får du en ännu mer detaljerad översikt över dina data gällande din aktivitet och återhämtning. Applikationen kan laddas på såväl iOS som också Android mobilenheter. Appen är designat för att fungera i perfekt samarbete med din Vantage V2 och gör det enkelt att förstå och analysera dina personliga resultat. Klockan är även kompatibel med andra applikationer som Strava och TrainingPeaks!

Observera att Polar klockor inte är kompatibla med mobila enheter från Huawei. Din mobil kan kanske kopplas ihop med klockan, men ofta behövs det konstant felsökning gällande Bluetooth-anslutningen.

Egenskaper:

 • Mycket lång batteritid
 • Avancerad Polar Precision Prime™ pulsmätning
 • Hill Splitter™ for hill analyses
 • Training Load Pro™ - hitta balansen gällande intensitet
 • Komoot - planera dina rutter och hitta fram med Komoot
 • Recovery Pro™ och Nightly Recharge™ - ha kontroll över din återhämtning
 • Sleep Plus Stages™ sömnregistrering
 • Fitspark™ personaliserade träningsprogram
 • FuelWise™ - hålla dina energinivåer under bra balans
 • Serene™ andningsövningar
 • Löpeffekt från handleden
 • Musikkontroll
 • Väderinformation
 • Löptest och prestationstest för cykling
 • Återhämtningstest för ben
 • Tid, datum och väckarklocka med snooze funktion
 • Inbyggd GPS och Glonass för noggrann navigering. Stöd för Galileo och QZSS
 • Barometer
 • Över 130 träningsprofiler
 • Klockan identifierar automatiskt din sovstil
 • 24/7 registrering av aktivitet och puls - påminner dig när du har suttit för länge
 • Zone Lock funktion
 • Kompatibel med både iOs och Android - glöm inte Polar Flow!

Tekniska detaljer:

 • Batteritid: t.o.m. 40 timmar träningstid med GPS och puls, upp till en vecka utan GPS men med puls, upp till 30 dagar i klockläge
 • Display: en alltid på färgpekskärm ( 1,2"), skyddad av reptålig Gorilla glass
 • Vikt: endast 52g med armband
 • Storlek: 47 mm i diameter, 13 mm tjock
 • Material: aluminium, polymer, silikon
 • Vattentät: till 100 m (10ATM)

Vantage V2 klockan skickas i originalförpackning inklusive en USB-laddkabel och användarhandbok. Alla våra Polar klockor har tillverkarens originella garantin (2 år).

Mer information
SKU 48878
Varumärke Polar
Glas Gorilla Glass
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Silver/grå
Färg på armband Svart
Färg, urtavla Svart
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn 900101216

© 2022 Klockmagasinet.com