Coros Apex Pro smartklocka

3 artiklar

3 artiklar

COROS APEX Pro - En träningsklocka med höjdmätare

Nå dina vildaste träningsmål med COROS APEX Pro. Denna träningsklockan väger endast 59 g och är vattentät till hela 100 meter. Modellen är utrustad med en högklassig titanboett och tålig safirglas. Med upp till 40 timmar batteritid i GPS-läge kan du verkligen lita på att denna träningsklockan klarar sig även av längre äventyr.

COROS APEX Pro - En träningsklocka med höjdmätare

Kanske drömmer du om att bestiga berg eller kanske planerar du att anmäla dig till ett maraton. COROS Apex Pro hjälper dig att våga följa din passion oavsett din nästa träningsmål med sina innovativa funktioner. Klockan övervakar din syrenivå i blodet 24/7 och i altitudläget ger klockan dig en acklimatirerungsvärdering varje timme. Med APEX Pro på din handled behöver du inte gissa om du borde fortsätta klättra eller om det är dags att vända ned.

Träna i mörkret med COROS APEX Pro

Under nattaktiviteter går nattläget automatiskt på. Om du vill kan du också aktivera klockans bakgrundsbelysning manuellt. Klockans skärma anpassar ljuset så att dina ögon har tid att vänja sig vid att läsa i mörkret. När du är färdig med din träning stängs funktionen automatiskt av.

payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com