Vivomove Trend

4 artiklar

Ny och fantastisk Garmin Vivomove Trend

Garmin har lanserat den nya Vivomove Trend, som kombinerar det bästa av två klockvärldar och funktioner. Nyheten har analoga visare som visar tiden med en snabb blick på urtavlan. I det här läget räcker batteriet i upp till 6 dagar. När du vill dra nytta av klockans moderna smarta funktioner är pekskärmen på baksidan tillgänglig. I smartwatch-läge räcker batteriet i 5 dagar. Det bästa med den här klockan är att de moderna funktionerna för sport och välbefinnande inte äventyrar klockans utseende. Bandet är tillverkat av mjukt och hållbart silikon. Klockans bezel är tillverkad av hållbart och lyxigt rostfritt stål. Vivomove Trend är lämplig för vanliga människor som tillbringar sin tid på jobbet, med barn och när de reser. För dem ger klockan viktig information om välbefinnande, t.ex. övervakning av sömnkvalitet, mätning av hjärtfrekvens och stegräkning. I andra änden av spektrumet finns professionella idrottare och entusiaster som vill att deras smarta enheter ska ge dem exakta och användbara uppgifter om deras prestationer. Det är där Garmins lilla kille passar perfekt in med sina omfattande sport- och återhämtningsfunktioner. Dessa spårningsfunktioner inkluderar Body Battery, Pulse Ox, avancerad sömnspårning, spårning av stressnivå, spårning av kvinnligt välbefinnande, etc

Specifika modeller

Vivomove Trend är en hybridklocka av hög kvalitet som passar för alla tillfällen, från sport till middagsbjudning. Med en rad olika färgalternativ kan alla hitta en version som passar dem. Finns i färgerna kolgrått, persika, silver och ljusguld. Viktiga smarta funktioner är bland annat smartphone-notiser från den kopplade enheten och Garmin Pay, som även fungerar i vissa kollektivtrafiknätverk. Skärmen har en diameter på 40 mm och en upplösning på 346 x 254 px. Enheten stöder trådlös laddning, så när det är dags att ladda är det snabbt och enkelt. Kolla in kollektionen och beställ idag.

Snabb och enkel leverans

.

Vi erbjuder dig snabb leverans på 3-5 dagar för att göra din shoppingupplevelse extra tillfredsställande. Vi vill ta väl hand om våra kunder, eftersom de är kärnan i Klockmagasinet-familjen. För att du ska kunna vara säker på att produkten är lämplig erbjuder vi dig 90 dagars returrätt. Ta en titt på vårt stora urval!