Suunto Spartan

15 artiklar

Suunto
Tillfälligt slut i lager
500,00Kr
450,00Kr

Suunto Spartan smartklockan ersätter Ambit 3 -kollektionen

Suunto Spartan är Suuntos nya flaggskeppsmodell som publicerades hösten 2016 och den kommer att ersätta den framgångsrika Ambit-kollektionen. Kollektionens pulsklockor kommer att innehålla alla funktioner som är kända från Ambit 3 -kollektionen och dessutom en massa nya egenskaper. Suunto Spartan kommer att vara marknadens mest avancerade kollektion av pulsklockor. Det bästa i Suunto Spartan -pulsklockor är deras utseende. Produkter är mycket eleganta och har en snygg finish. Alla dessa klockor har en kvalitativ pekskärm i färg som ger en helt ny dimension till Suunto-pulsklockor. Spartan-pulsklockor är mindre än sina föregångare så de är mer lämpliga för en daglig användning.

Spartan-produktfamiljer

Spartan-kollektion är uppdelad i fyra delkollektioner varav Suunto Spartan Ultra släpptes för första gången den 7 juni 2016. Ultra är en pulsklocka med alla finesser med den. I Spartan Ultra-kollektionen ingår fyra pulsklockor i olika färgvariationer varav två har en bezel som är tillverkad av titan och två av stål. Alla dessa produktpaket finns tillgängliga med eller utan ett pulsbälte. Ultra-pulsklockor är något större än de andra Spartan-kollektioner eftersom de har ett större batteri och en barometer. Suunto Spartan Sport är lite mindre än Ultra och har något mindre antal funktioner. Sport-pulsklockor har ingen barometer och deras batterier är mindre. Med undantag för funktioner som kräver en barometer har Ultra- och Sport-produktfamiljer samma träningsfunktioner. I produktfamiljen ingår fyra pulsklockor i olika färger, varav två är med ett pulsbälte och två utan. Sport-modellen har en snygg rosa färg som är specifikt inriktad mot kvinnor. Dessutom finns det en svart, blå och vit modell, var och en med en bezel som är tillverkad av rostfritt stål. Sport har inget safirglas, utan deras pekskärm i färg skyddas med ett mineralglas. Kollektionen lanserades den 6 juli och produkterna kom till butikerna den 16 september 2016. Klicka här för att se den nyaste Suunto Spartan Sport Wrist HR -produktfamiljen som publicerades under våren 2017.

Endast högkvalitativa material har valts i tillverkning av Spartan-produkter. Deras bezel är tillverkad av rostfritt stål eller titan, armband av hållbar silikon, boett av tunn men robust glasfiberförstärkt polyamid och knappar och spännen av rostfritt stål. Utmärkt fina material och skärp design gör det möjligt att Spartan-pulsklockor är vattentäta upp till 100 meter. Hjärtat i hela kollektionen är en speciellt utformad pekskärm i färg som är designad för utomhusbruk. Suunto garanterar att skärmen är lättläst även i direkt solljus.