HONOR Band 6

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

HONOR Band 6 aktivitetsarmband — utmärkt batteriliv & läcker AMOLED-skärm

HONOR Band 6 är ett aktivitetsarmband med en stor AMOLED pekskärm och utmärkt batteriliv. Detta smartklocka är utrustad med mångsidiga funktioner som hjälper dig i att ta hand om ditt välmående och leva ett aktivt liv. Mäta din puls, öka din kondition med smartklockans träningslägen eller hålla koll på olika mätvärden gällande din sömn, syrenivå i blodet och mycket mer!

Man kan inte dra mycket nytta av ett aktivitetsarmband om batteriet tar genast slut. Därför har HONOR Band 6 smartwatch dig upp till 2 veckor batteritid, vilket betyder att du verkligen kan använda armbandets olika funktioner utan paus. Den ljusstarka 1,47 tums AMOLED pekskärm imponerar med sitt enorma storlek och är tydligen större än i tidigare modeller. HONOR Band 6 erbjuder dig skarphet, färger och utmärkt ljusstyrka!

HONOR Band 6 smartklocka finns i tre snygga färgalternativ: svart, vit och ljusrosa. Bekanta dig med vårt sortiment av HONOR aktivitetsarmband, och hitta den perfekta modellen för dig. Vi är här för dig om du behöver hjälp med att välja. Alla aktivitetsarmband skickas i sin originalförpackning inom bara några arbetsdagar.

Ett prisvärt aktivitetsarmband med omfattande funktioner

HONOR Band 6 smartwatch erbjuder mycket till ett förmånligt pris! Denna modell är perfekt för såväl nybörjaren som också de som vill ha ett litet aktivitetsarmband. Speciellt när man jämför vad man får gällande kvalitet & funktioner är HONOR Band 6 ett billigt aktivitetsarmband. Armbandet sitter bekvämt på handleden och erbjuder ett omfattande selektion av grundfunktioner. Den praktiska designen är vattenskyddad till 50 m.

Hitta ny träningsmotivation och upptäck din favorit mellan klockans olika träningslägen. De färdiga träningslägen omfattar bland annat sporter som löpning och simning och gör det enkelt för dig att hålla koll på din träningsdata. HONOR Band 6 smartklocka känner automatiskt igenom när & hur du tränar.

Sömnregistrering & mätning av syrenivåer i blodet

Visste du att för lite syre i blodet kan leda till flera hälsoproblem. Man kan bland annat känna sig trött och till och med märka att minnet blir sämre om syret inte räcker i blodet. Om detta fortsätter under en längre period kan det till och med leda till mera allvarliga fysiska problem. HONOR Band 6 gör det enkelt att mäta dina syrenivåer via din handled.

Det talas mycket om hur viktigt det är att vara aktiv, men det är lika att ta hand om tillräckligt sömn och återhämtning. Hålla koll på hur du sover och sömnens kvalitet med HONOR TruSleep™. Genom att ha en bättre förståelse för din sömn kan du lära dig identifiera dina personliga utmaningar. HONOR Band 6 visar hur du genomgår olika sömnfaser under natten och ger dig praktiska sömntips. Allt känns bättre efter en bra natt!


FAQ: HONOR Band 6

Har HONOR Band 6 GPS?

HONOR Band 6 har inte inbyggd GPS men du kan använda GPS funktioner om du kopplar aktivitetsarmbandet ihop med en kompatibel mobiltelefon via Bluetooth. När klockan är ihopparad med en mobil enhet kan du till exempel använda GPS för att mäta din hastighet och distans.

Är HONOR Band 6 vattentät?

Ja! HONOR Band 5 är ett vattentätt (5 ATM) aktivitetsarmband som passar även för simning. Det finns även ett anpassat träningsläge för simning om du vill använda aktivitetsarmbandet för att mäta din simning.

Är HONOR Band 6 kompatibel med iOS enheter?

HONOR Band 6 är kompatibel med iOS och fungerar bra med iPhone som stöder iOS 9.0 eller nyare versioner. Notera dock att musikstyrning och anpassningsbara urtavlor inte är tillgängliga för iPhone. För att använda dessa funktioner ska klockan vara ihopparad med en mobil enhet som använder sig av Android 5.0 eller en nyare version.