HONOR MagicWatch 2

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

HONOR MagicWatch 2 — en stilsäker smartwatch med högklassiga funktioner

Möt HONOR MagicWatch 2 — en stilsäker smartwatch med omfattande funktioner för att göra din vardag lite enklare. Den ljusstarka alltid på AMOLED pekskärmen syns bra och gör det enkelt och intuitivt att styra klockans olika funktioner. Koppla MagicWatch 2 ihop med en kompatibel Android mobiltelefon och upptäck ännu mer funktioner. Du kan bland annat anpassa klockans urtavla enligt din personliga stil. Batteritiden är upp till två veckor på den större modellen och en vecka på den mindre modellen på en laddning, vilket gör HONOR MagicWatch 2 till en mycket praktisk smartklocka.

Denna smartwatch är perfekt för Android-användaren, och fungerar speciellt smidigt med mobilenheter av HONOR. Klockan är även kompatibel med iPhone, men notera att det finns några funktioner som är bara tillgängliga med Android. Bekanta dig med vårt HONOR MagicWatch 2 sortiment och hitta en smarklocka som passar din stil. Vi skickar smartklockan i sin originalförpackning med snabb leverans inom bara några arbetsdagar.

Boosta din vardag med nya verktyg

Pulsmätning, sömnregistrering och stresshantering. HONOR MagicWatch 2 erbjuder 15 olika träningslägen med vilka du kan hitta din träningsglädje. Klockan passar bland annat för cykling, simning och löpning. Den integrerade GPS-funktionen gör det lätt att hålla koll på data om din fart och distans under dina löptur. För löpare finns det 13 olika träningspass, som stödjer dig i att nå ditt mål. Pulsmätningen fungerar även i vattnet, vilket gör att den passar även bra för simmare.*

Klockans Bluetooth-funktioner** är designade för att förenkla din vardag. Du kan ringa eller besvara samtal när din klocka är ihopparad med en kompatibel mobiltelefon. Lyssnar du gärna på musik? Spara dina favoritlåtar på din HONOR MagicWatch 2 och lyssna på musik via trådlösa hörlurar vart du än går, även när du är offline (hörlurar säljs separat). Klockans smarta notiser håller dig på koll om inkommande meddelanden och påminner dig om dina markeringar i kalendern. HONOR MagicWatch 2 är såväl en praktisk vardagsassistent som också en motiverande träningskompis!

Vilken HONOR smartklocka ska jag välja?

HONOR MagicWatch 2 smartklockan finns i två storlekar: 46mm och 42mm. Den större modellen är tillgänglig i två stilar och du kan välja mellan ett klassisk läderarmband eller en mera sportig design med silikonarmband. Den mindre HONOR Magic Watch 2 Sakura Gold modellen kommer i en stilig roseguldfärgad look komplett med mesh armband och den sitter även bekvämt på en mindre handled.

Vid sidan av skillnader i design och storlek, finns det även små skillnader mellan 42 mm och 46 mm modellerna när det gäller funktioner. Den större MagicWatch 2 (46 mm) erbjuder längre batteriliv, större resolution och praktiska Bluetooth-samtal via klockans inbyggda mikrofon och högtalare.

*Notera att läderarmbandet & mesh armbandet inte tål vatten

**Endast på 46 mm modeller


FAQ: HONOR MagicWatch 2

Vilka skillnader finns det mellan HONOR MagicWatch 2 modeller?

Det finns ett par skillnader mellan HONOR MagicWatch 2 modeller, som är bra att beakta innan du väljer din klocka. Förutom skillnader i storlek och design, erbjuder den större HONOR MagicWatch 2 46 mm modellen vissa extrafunktioner som inte finns i den mindre MagicWatch 2 Sakura Gold modellen.

  • Inbyggd mikrofon + högtalare för Bluetooth-samtal
  • Ringa & besvara samtal (när klockan är ihopparad med en kompatibel telefon)
  • Längre batteriliv (upp till 14 dagar jämfört med 7 dagar)

Kan man ringa med HONOR MagicWatch 2?

Du kan ringa och besvara samtal med HONOR MagicWatch 2 smartklockan (gäller endast 46 mm modellen). För att kunna ringa ska klockan vara ihopparad med en kompatibel mobiltelefon via Bluetooth. Klockan har en inbyggd mikrofon och högtalare som gör det enkelt att ta emot samtal direkt via din handled. Om du vill kan du spara dina favoritkontakter i klockan för snabb åtkomst.

När lanserades HONOR MagicWatch 2?

HONOR MagicWatch 2 lanserades December 2019. Modellen har varit speciellt populär hos HONOR-användaren. Denna smartklockan är designad för att samarbeta smidigt med HONOR-mobiltelefon.